Романа искрено проговорила о борби за потомство – "Упозната сам са процедуром око усвајања деце, надам се испуњењу жеље"

Романа Панић, позната по скандалу у ком се нашла због свог партнера, чији је била саучесник – изјављује како живи за љубав и како би за исту урадила све. Отворено је говорила о својој великој жељи да постане мајка. 

Наговестила је жељу за родитељством и напоменула да, уколико не буде могла да затрудни, озбиљно размишља о усвајању па је тако упозната са корацима и процедурама које би требало преузети како би се започео процес усвајања. 

– Имала сам жељу да имам своје деце, али како године пролазе, бићу задовољна ако родим једном. Наравно, спремна сам да правим децу само са оним правим. Ако се он не појави, размишљала сам да усвојим дете. Распитивала сам се већ о процедури и надам се да нећу имати никаквих потешкоћа да испуним ту жељу – рекла је Романа својевремено.

Певачица је додала и да би била спремна на самостално одгајање детета, тврдећи да јој не би фалила “чврста мушка рука”. 

– Дете ће ми надокнадити сву љубав која ми буде недостајала са мушке стране. У животу сам волела и била сам вољена, тако да заиста немам за чиме да жалим – поручила је она.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MARIJA KILIBARDA POKAZALA ŠTA JE SVE DOBILA NJENA ĆERKA: Jedna stvar napravljena samo za nju, a evo ko joj je sve doneo poklone: Moja mala obasuta ljubavlju…

Marija Kilibarda porodila se pre 17 dana i na svet donela devojčicu, kojoj su ona …