Расејана, емотивна и узнемирена – прво оглашавање Ћубине мајке пре његовог сусрета са биолошким оцем

Вечерас се у “Елити 8” догађа нешто што се никад није одиграло пред камерама. Ненад Ћубић, учесник који је натерао многим гледаоцима сузе на очи својом потресном исповешћу сусрешће се по први пут са својим биолошким оцем, Гораном Павловићем. 

Курир је тим поводом интервјуисао и жену која је усвојила Ненада и његовог млађег брата Стефана, а њихова мајка оголила је душу о свему поводом свега што се дешава последњих дана. 

Goran Pavlović
Горан Павловић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

– Прилично сам расејана око ове ситуације и нисам у стању да дајем било какве изјаве. Ми смо људи са села, емотивни смо око читаве ситуације, а ја сам искрена жена и не знам другачије да причам, оно што примећујем је то да је Ненад доста млад и мало се тамо погубио. Узнемирена сам и ја и син који ми је код куће (Стефан), пре свега што сви знамо да Ненад није равнодушан и да је јако млад, имао само 21 годину, видим тек сада да је нешто хтео, а никада ми није рекао да је то хтео, а да ми је рекао можда би и знао, немам ништа против да зна своје потомство – рекла је она. 

Ненадова и Стефанова мајка открила је да није љута на свог сина због свега што је проживела задњих дана. 

– Па он се мало погубио, ми њему никада нисмо бранили да сазна праву истину, објаснили смо да може све сазнати још док није био пунолетан преко центра који се тиме бави, а то што је рекао у ријалитији не знам ни што је рекао, ја им нисам ништа бранила, али ни они ништа нису желели, тако да знајте да је погубљен шта год да прича пред камерама, ви видите да је тек сада речит, он генерално није причљив ни он ни његов брат, просто по природи су затворене особе – рекла је мама Љуба додавши да она свог сина Ћубу ипак у свему подржава.

Открила је и када јој је у животу било најтеже. Губитак мужа је потпуно дотукао:

 – Најтеже је било када се муж разболео и умро. Ми нисмо могли да имамо своју децу, дошли смо до њих, ја морам да признам да су нас прилично поштовали и прихватили, а ми смо њима одмах рекли да су усвојени, иако је Ненад у ријалитију рекао да смо им саопштили касније, када смо им то рекли њих о томе није било брига јер иако нисмо имали материјално, имали смо сву љубав овог света да им дамо, а они су били скромни ништа пуно нису ни тражили. 

На питање о томе шта је знала о биолошком оцу својих синова, није рекла пуно. 

– Морате знати да приликом усвајања брачни пар који усваја не може знати ништа о биолошким родитељима, сем да су оставили децу и да су се потписали, ми смо их узели, крстили, дали имена иако се он побунио због свега тога, али имена се деци не могу мењати, а о њима ништа нисмо знали, сем што сам ја начула да им је отац био по затворима.

Љубинка је рекла како је знала зашто је Ненад ушао у “Елиту”.  

– Нећу њега да коментаришем, нећу да причам ништа ружно, али манипулатор јесте, да ли га интересује улазак у ријалити или паре, као да Ненад тамо зарађује милионе, ја не знам, али видим да нежности са његове стране нема. Стефан само ћути, није подржао Ненада да уђе у Елиту, знали смо да је примљен због ове ситуације јер он није ни речит, нити елита, нити има неке паре. Стефан не жели да се обраћа, не јавља се никоме и рекао је да чека Ненада па како се буду договорили тако ће урадити.

Nenad Ćubić
Ненад Ћубић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

 

Курир/Лазар Станушић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NOVINARKA INFORMERA NA UDARU HEJTERA! Dragani Ćendić ne mogu da oproste profesionalno izveštavanje sa propalog protesta opozicije

Dopisnica Informera iz Čačka Dragana Ćendić ponovo se našla na udaru hejtera koji očigledno ne …