ПРЕ ПОГИБИЈЕ млади певач (31) направио ове снимке – планове прекинула СМРТ

Бивши члан бенда “Оне Дирецтион” Лијам Пејн погинуо је у Буенос Ајресу у 31. години, јављају локални медији. 

Лијам Пејн је наводно пао са трећег спрата хотела у аргентинској престоници.

Бразилски медији преносе да је Лијам пронађен мртав испред хотела.

Последњи постови Лиама Пејна на друштвеним мрежама показали су га како проводи време са својом девојком, само неколико минута пре него што се догодила трагедија.

Његове последње објаве на Снепчату показале су га како срећно позира са својом партнерком Кејт Касиди док су гледали у огледало.

Даље објаве из последњих тренутака живота звезде показале су га како ужива у ручку у својој хотелској соби, где је открио да се пар „будио у 13 часова сваког дана“ и одлучио да буде у костиму Фореста Гампа за Ноћ вештица.

Objava Lijana Pejina
Објава Лијана Пејина / Извор: Snapchat printscreen/Liam Payone

Још један трагични селфи је био под насловом: “Диван дан у Аргентини”. Поделио је још једну фотографију са Кејт уз натпис: “Квалитетно време”.

Подсетимо, Лијам  је раније био у вези са британском поп сензацијом Шерил Кол и пар је дочекао свог сина Бер Греја 22. марта 2017.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(FOTO) ŠTETA PROCENJENA NA 200.000 DINARA! "Mercedesom" naleteo na drvo i znak pored puta nakon sudara: Uhapšen vozač u Zrenjaninu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u …