Пре драме са Сергејем, Исидора је добила отказ: Радила је као водитељка, а ово је разлог што су је отерали са телевизије?!

Сергеј Трифуновић је пријавио своју супругу, Исидору Трифуновић, за насиље у породици. Полиција је одмах реаговала и дошла је у њихов стан, а након што је обављен разговор са њима у полицијској станици, тужилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Подсетимо, хаос је иначе настао кад се он вратио са промоције Сајси МЦ а која је одржана на истом месту где це он правити концерт у част Бори Чорби, а пре тога јој није рекао где иде, нити јој се јављао на телефон. Он јој је наводно онда рекао да жели развод, па је тад настао хаос. Како је “Курир” први објавио, Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

Међутим, тужилац Другог основног јавног тужилаштва рекао је да нема елемената за кривично дело из области насиља у породици.

Исидора је скренула пажњу јавности на себе када је ступила у брак са 23 године старијим Сергејем, али и пре тога она је била присутна у медијима. Наиме, Мијановићева је радила као водитељка на Хајп телевизији, на којој је надавно добила отказ.  

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
Сергеј Трифуновић, Исидора Мијановић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Када је почела да ради на нашој телевизији, све је функционисало како треба. Међутим, у једном моменту је почела неозбиљно да схвата посао и неретко је каснила. То је био разлог због ког је добила отказ – тврди извор близак Хајп телевизији за “Ало“.

Осуђена супруга Сергеја Трифуновића

Подсећамо, Исидора је осуђена по Закону о странцима на новчану казну. Након што пресуда прекршајног судије постане правоснажна мораће да плати новчану казну.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
Сергеј Трифуновић, Исидора Мијановић / Извор: Инстаграм Printscreen/whistler_dick

Иначе, по члану закона 27 о странцима, за не пријављивање боравка предвиђена је казна у износу од 10.000 – 50.000 динара.

Медији су јуче пренели вест да Исидора треба да буде депортована до хрватске границе, где ће неко морати да дође по њу. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Slobodna zona poklanja za 20. rođendan besplatnu projekciju filma gledanijeg od „Barbi” i „Openhajmera”

Povodom svog značajnog jubileja, 20. rođendana, Filmski festival Slobodna zona, zajedno sa Dvoranom kulturnog centra …