ПРЕМИНУЛА МАЈКА (38) ПОВРЕЂЕНИХ ДЕВОЈЧИЦА КОД БАЧКОГ ПЕТРОВЦА! Породица која је доживела несрећу завијена у црно

Мајка повређених девојчица (38), нажалост, преминула је услед задобијених повреда које је задобила у тешкој саобраћајној несрећи на путу за Бачки Петровац.

– У Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Војводине су довезена колима ХМП након повреда задобијених у саобраћајној незгоди два пацијента. Пацијент (36), примљен је са тешким телесним политрауматским повредама, након комплетне дијагностике и лекарске помоћи задржан је на болничком лечењу. Пацијенткиња (38) примљена је са тешким телесним повредама, али је упркос напорима лекара преминула у Ургентном цетрну Универзитетског клиничког центра Војводина – речено је за медије из УКЦВ.

Подсећања ради, у смрсканом аутомобилу, поред жене која је страдала, био је и њен супруг који је задобио тешке телесне повреде, али и троје деце, од тога две девојчице превезене су у Дечију болницу са тешким повредама, а једна је задобила лакше.

– Три девојчице узраста од 10, 9 и 7 година одмах након несреће превезене су у Дечију болницу, с тим да су две девојчице задобиле тешке телесне повреде, а једна од њих прошла је са лакшим повредама, међутим, задржана је у болници ради детаљнијих прегледа – каже извор.

Извор: Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Огласила се Лазићева супруга након ПОРОЂАЈА – Катарина пуца од среће, открила шта јој је Дарко ПРВО РЕКАО

Супруга Дарка Лазића, Катарина, породила се данас и на свет донела девојчицу којој су поносни …