Прекршен договор са продукцијом "Пинка" – такмичарка открила детаље уговора са ружичастом телевизијом, фрапираћете се

Јавна је полемика већ годинама уназад висина хонорара ријалити такмичара. Због правила пословне тајне при потписивању уговора, очекивано је да такмичари не смеју да износе детаље договора, али некад се некоме омакне, као што је и сада. 

Наиме, Милана Шарац народу познатија као Мимас, јуче је у програму који је ишао уживо рекла колика је новчана накнада њеног боравка овде. 

Milana Šarac Mimas
Милана Шарац Мимас / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Током номинација и препирке коју је имала са другом такмичарком Миљаном Кулић, Мимас се изланула и открила да је њен недељни хонорар вртоглавих 3 хиљаде евра!

С обзиром на то да се висине хонорара не смеју делити, остаје нам да видимо хоће ли Шарац бити санкционисана. 

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/_tko.tu.koga_

Подсетимо, верује се да ће Маја Маринковић ући у неком тренутку у осму сезону ријалитија, а прошле сезоне причало се да управо она, као највећа звезда, добија 3.500 евра недељно.

Такође, очекује се да се и Јована Томић Матора врати на имање. Матора је наводно добијала 2.500 евра недељно.

Претпоставља се да ће у ријалити у ове године ући Марко Јањушевић Јањуш управо због високог хонорара који ће добити. А потврђено је да Анели Ахмић улази у “Елиту”.

Ипак, верује се да је од ријалитија највише профитирао Мирослав Пржуљ, који је себе обезбедио станом у центру престонице Србије, у ком живи само његова супруга Сњежана. 

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Drastična modna promena Monike Beluči ukrala svu pažnju na crvenom tepihu: Istakla zanosnu figuru, vidi se svaka oblina (FOTO)

“Lumière Film Festival” u Lionu počeo je ovog vikenda, a crvenim tepihom prošetale su mnoge …