Прекинула контакт с разлогом: Анђела Ђуричић први пут открила све о одлуци да се потпуно дистанцира од Гастоза – Мени ТО НИЈЕ НОРМАЛНО

У емисији ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу.

Новинар Дарко Танасијевић је већ на почетку подигао учесницу “Елите” Анђелу Ђуричић, која је овом прилоком проговорила о дистанцирању од Ненада Маринковића Гастоза и наглом прекиду њиховог дружења.

– Ти си мени у разговору признала да ти прија разговор са њим и његово друштво, али и да ти се не допада јер си се препустила више него што си планирала. Намеће се питање да ли си чекала његов кикс да би себе стопирала у неким осећањима које имаш? – упитао је Дарко.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Није истина, заиста сам с њим прекинула контакт с разлогом. Не сматрам да ја имам право да му замерам кад неког брани, и поред тога што се то мени не допада. Уколико он сам нема осећај за мене, ја то да му намећем не желим. Док мене вређа његов пријатељ најстрашније, он се смеје и не говори ништа – рекла је, па додала:

– Мени то није нормално. Уколико брани неког другог, треба онда и мене да одбрани. Не допада ми се кад добацује Урошу, а другим људима ништа не каже, кад изазе неко своје мишљење. Ради се о осећају, који треба да се има према неком – казала је Анђела.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ovo je bila poslednja Titova želja pred smrt, unuk otkrio strogo čuvanu tajnu

Unuk doživotnog predsednika SFRJ Joška Broz svojevremeno je otkrio javnosti neke od najvećih tajni u vezi sa …