Прве номинације у "Фарми 8" – откривена правила по ком ће функционисати избацивање

Осма сезона ријалитија “Фарма” почела је крајем септембра 2024. године, а овог пута се емитује на каналу Народна ТВ. Учесници су изоловани на фарми без струје и воде, а задаци и изазови са којима се суочавају су део свакодневног живота на имању. Ова сезона се истиче тиме што се одвија на псеудо-средњовековној локацији, која доноси нови ниво изазова за учеснике. Такође, постоји повезаност са ријалитијем “Елита 8”, што значи да такмичари који испадну из једног ријалитија могу добити нову шансу на другом, у зависности од успеха на Фарми, како је Жељко Митровић објаснио.

На имање је стигла и водитељка Милица Кон, која ће вечерас пратити драматичне тренутке када фармери буду одлучивали кога желе да елиминишу. На листи за избацивање су Александра Станишић, певачица и самохрана мајка, и Веселин Радоњић, бивши фудбалер и модел. Очекује се напета ноћ, јер ће фармери гласати коме желе да виде леђа.

– Кристијане да ли си успео да спојиш своје слуге у емотивном смислу?

– Рекли су ми само да су се цмокили пар пута, али ја сам њих поставио да бих растурио троугао између њих и Наташе мада ми није успео план јер се није ништа десило -рекао је Кристијан.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Јелена од мене има задатак да направи неку представу са Цоњом јер има потенцијал, дечко одлично имитира људе и заиста смо се сви исмејали лепо. Замолићу Кристијана да подели штапиће укућанима како би дали онима које желе да номинују -рекла је Милица.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/farma official

Детаљније у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MILICA PAVLOVIĆ SE OBUKLA KAO KONOBARICA PA GLUMILA DA SLUŽI GOSTE U KAFIĆU! Kada su shvatili o kome se radi krenulo urlanje i smeh (VIDEO)

Pevačica je pre nekoliko dana posetila Rijeku gde će 9.11.2024. u dvorani Mladosti, prirediti svojim …