ПОМИРИЛИ СЕ Звездан Славнић и Ана Ћурчић, једно их поново спојило – Све ружно се заборавља

Власник Хајпа, Саша Мирковић обрадовао је јавност вестима о помирењу Ане Ћурчић и Звездана Славнића.

На свом званичном Инстаграм налогу, Саша је поделио заједничку фотографију са њима, уз следеће речи:

– Победници године! “Хајп” само спаја људе. Код нас престају свађе, а све ружно се заборавља – написао је.

Мирковић је нагласио значај среће и испуњености у животима свих, истичући да је циљ “Хајп” продукције да сви имају нормалне, срећне и задовољне животе.

Saša Mirković
Саша Мирковић / Извор: Фото: Youtube printscreen/Sceniranje

– Победници године! “Хајп” само спаја људе. Код нас престају свађе и све ружно се заборавља. Битно је да сви имају нормалне животе и да буду срећни, задовољни и испуњени. Угостили смо Звездана Славнића и верујем да ће сарадња бити успешна на обострано задовољство. Ана Ћурчић је показала своју величину и у интересу посла закопала ратне секире са Звезданом, који је такође показао да Ану цени и поштује као и она њега и да имају пуно лепих тренутака на које треба да буду поносни – написао је Мирковић.

Додао је да је Ана Ћурчић показала своју величину тиме што је закопала ратне секире са Звезданом, који јој је узвратио поштовањем. 

– Обоје имају пуно лепих тренутака на које треба да буду поносни – закључио је Мирковић.

Подсетимо, Ана Ћурчић је својевемено поднела чак 28 кривичних тужби против Звездана Славнића.

– Тачно је да сам пресавила табак и да сам тужила обојицу (Звездана и Ивана Маринковића). Убудуће ће се њима бавити надлежни органи јер сматрам да је судница место на којем треба да се о томе говори, а не друштвене мреже и емисије шоубиза. Мој живот није циркус да се о њему распреда на такав начин, и то више никада и никоме нећу дозволити – рекла је тада Ана.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Bila sam na Paf Dedijevoj žurki, ovo mi je spasilo život": Ispovest devojke koja je prisustvovala reperovim bludničenjima, tvrdi da su tu bila i deca

Britanska TV ličnost otkrila je kako je prisustvovala Paf Dedijevim ozloglašenim zabavama kada je kao …