"Поздрављам вас овако никакав" Зоран Марјановић се хитно огласио, објавио снимак Инди Арадиновић – "Ово је чисто за загревање"

Фолк певачица Индира Арадиновић Инди била је гост у емисији “Ами Г шоу”, где је одговарала на бројна занимљива питања. Овом приликом она је промовисала и своју нову песму која носи назив “Фајронт” а иза које стоји тим Зорана Марјановића, њеног бившег партнера. 

Многи су се питали да ли ће Индирине нове песме изаћи будући да су певачица и Марјановић ставили тачку на своју љубавну романсу, али изгледа да су они професорионални живот одвојили од приватног. 

Зоран Марјановић се огласио на свом фејсбук профилу где је поделио песму “Фајронт”. 

– Прва песма коју смо урадили за ову сезону ”Фајронт”. Старо а ново … Старо постаје ново кад све ново не може бити као старо. Ово је чисто за загревање, моја екипа и ја спремамо за Indy озбиљан пројекат . Поздравља вас и воли, овакав, онакав, некакав, никакав  и свакакав З. Марјановић – написао је Зоран. 

Подсетимо, многе је изненадила вест да су Инди и Зоран у емотивној вези. Певачица сада истиче да је њихов однос био чудан одувек, али да нису заједно.

Indi Aradinović
Инди Арадиновић / Извор: Youtube printscreen/AmiG Show

– Ја сам га сачекала после робије да наставимо везу коју смо започели. Шалим се. Чекала сам га да направимо нови хит, да буде бар упола као ”Бато бре”. Од првог дана откад се познајемо ми смо у некој чудној вези. Ми нисмо раскидали, а никад нисмо ни били заједно, нисмо ни започињали. Чудан спој – рекла је Инди па додала:

– Да се оградим, слободна сам девојка. Момак је слободан. Баш кажем зато после окршаја са мојом сестром тако решавам ситуације, он је слободан, ја сам слободна. Тако да девојке слободно могу да му се јаве, да му пишу – изјавила је Инди.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“IMALA SAM POTEŠKOĆE ZBOG NJEGA” Prva ispovest ćerke Željka Joksimovića, Mina otkrila nepoznate detalje iz života

Zabava Prva ispovest ćerke Željka Joksimovića, Mina otkrila nepoznate detalje iz života Ivana Bradanji Novinar …