Пожар у кући Зорице Брунцлик – ватрогасци и полиција на лицу места

Фолк певачица Зорица Брунцлик отворено је одувек говорила о тешком одрастању, а неретко се пред камерама присећала незаборавних празничних тренутака и необичних ситуација из своје младости. 

У једном од разговора је поделила са јавношћу како су изгледали Божићи у њеној породици, која је долазила из сиромашних прилика.

Zorica Brunclik
Зорица Брунцлик / Извор: Стефан Томашевић/АТА Images

„Потичем из сиромашне породице, али сам памтила Божић и Васкрс зато што се тада наша трпеза драстично разликовала од осталих дана. Моја мама је имала три брата који су имали свиње, па је у време свињокоља водила брата и мене да то узмемо. Добијали смо плећку од прасета, коју је на Божић пекла. То је био доживљај“, присетила се Зорица.

Једна од најзанимљивијих прича из њеног детињства догодила се када је, са братом, умало запалила кућу. „Једне године нам је ујка дао пиле, које је требало да нам буде за Божић. Тада сам имала пет и по, а брат четири и по године. Вероватно су деца која родитељи закључају и оставе док су на послу, сналажљивија“, рекла је певачица, додајући како су они имали само једну сликовницу са сликом печеног пилета.

“Гледали смо пиле које је шетало по соби и које је мама требало да закоље за Божић. У то време мајка је била разведена и само смо нас двоје живели с њом. Имали смо шпорет и мени никад раније није ишло од руке да упалим ватру, али мом брату је то полазило за руком“, испричала је Зорица.

Брат је, након што је приметио да Божић још није стигао, предложио решење: “Знам ја да га закољем“. Узели су пиле, а њен брат је искористио туп нож и уместо да га закоље, пиле су удавили. „Онда је отворио рерну и цело га стрпао унутра. Тада је почело нешто што није смешно…”, наставила је певачица.

Како је пиле почело да се дими, њих двоје су се почели да се гуше. „Дошла је полиција, ватрогасна кола. Ми смо били закључани у том одељењу, а имали смо решетке на прозору. Газдарица је све то видела, јер је мама била на послу“, рекла је Зорица.

На крају, када се њихова мајка вратила, извадила је пиле које је било укрућено и раштрикано по кухињи. „Испекла га је и ми смо се разбили. А онда нам је рекла: ‘Ево вам, наједите се, а за Божић празан пасуљ!’. Интересантно је да је она и за Бадње вече радила“, закључила је Зорица Брунцлик, остављајући слушаоце са осмехом на лицу.

Zorica Brunclik
Зорица Брунцлик / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Popustile kočnice nakon razvoda: Voditeljka sva mokra pokazala čime raspolaže, Srbi u transu, probudila im maštu

Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/ana.radulovic Voditeljka Ana Radulović nedavno je saopštila da se razvodi od dugogodišnjeg …