"Плакала сам и урлала због Саше Поповића" Милица Павловић о компликованом односу са "Грандом" – Не могу да се отмем утиску…

Певачица Милица Павловић је била под уговором “Гранд” продукције чак 9 година. 

За то време издала је три студијска албума, а “Гранд” поседује права на све песме и спотове. 

 

 

 

Чујем се са Салетом

Након што је раскинула уговор са продукцијом, Павловићева је отворила свој Јутјуб канал “Сенорита Мусиц”, који броји  милионске прегледе на спотовима и песмама. 

Милица Павловић је својевремено отворено проговорила о сукобу са “Гранд” продукцијом и открила у каквом је односу са челницима и комплетним тимом: 

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

– Оно што бих волела да подвучем, јесте да сам ја у заиста пријатељским односима са “Гранд” продукцијом. Чујем се и са Салетом, конкретно преговоре сам водила са њим, предуго су трајали за мој укус. Али верујем да сада постоји нека другачија хијерархија, али опет подвлачим да је за мој укус ово превише чекања за некога ко је девет година толико био посвећен свему што је стварао у тој продукцији. Тај Јутјуб канал који је остао у власништву “Гранда” је за мене онако мало болна тема – започела је Милица својевремено, па додала: 

– По уговору тај канал на крају припада њима, али не могу да се отмем утиску да је све што постоји на каналу дело мојих прстију, мојих људи и једноставно сам емотивно везана за тај канал. Није само реч о дискографији, ја сам се трудила да публика стално има неку интеракцију кроз канал са мном. Сећам се да је Поповић то јавно рекао у једном од интервјуа, да у ново време, пре осам-девет година, тај Јутјуб канал неке тамо “Звезде Гранда” био је у топ пет канала код наших извођача. Ја сам била заправо на шестом или седмом месту, а испред мене Северина, Цеца, МЦ Јанко, Саша Ковачевић, “Гранд” продукција… Можете да замислите онда колико смо мој тим и ја били посвећени томе – објаснила је својевремено Павловићева, па истакла:

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

– Добила сам одобрење од “Гранд” продукције, хвала им на томе имали су разумевања, ја сам издала први део концерта из Арене и мислим да је то јако обрадовало публику – признала је тада певачица.

Плакала сам и урлала када ми је то Поповић предложио

Како је Милица једном приликом открила, њој је Саша Поповић предложио да се у јавности представља као “Мими”, а њој се уметничко име уопште није допало. 

– Када сам потписивала уговор са „Грандом“, Саша Поповић ми је рекао „Милица Павловић је досадно, што ти не би била Милица Павловић- Мими“. И ми одемо на припреме за „Звезде Гранда“ и ја кренем да плачем и урлам, где ћу ја да будем Мими, и сутра одем код Поповића и кажем му: “Остаћу ја досадна Милица Павловић” – испричала је својевремено певачица. 

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Одбила сам одлазак на “Евровизију”

Милица Павловић једном приликом је открила како је креативни директор “Гранда”, Саша Поповић желео да је пошаље на “Евровизију”, али она је то одбила.

– Пре X година сам са песмом “Паклени план” била позвана од стране Саше Поповића да се пријавимо за “Евровизију”, али ја сам то одбила јер сам била премлада. Онда сам 2017. добила позив од људи који организирају такмичење у Швајцарској, јер сам ја рођена тамо, и желели су да се такмичим за песму за “Евровизију” за ту земљу. Ја сам тада промовисала албум и уопште ми то није било ни на крај памети јер сам хтела да будем одговорна према својој публици, да испромовишем тај албум и те песме, одбила сам и ту понуду. Тако да сада после 12, 13 година кад ме опет нетко пита, наравно да је најлепша могућа ствар да иза заставе своје земље одете и да неко бар чује за ове наше лепе, мале земље тамо негде… Ја знам колико посла имам са својим пројектима, песмама, а и са својим животом, па не знам, искрено, да ли бих могла да испратим све то што носи учествовање на “Евросонгу”, али ко зна, ево, нека остане отворена та опција – рекла је Милица једном приликом.

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Izaziva rak i neplodnost kod ljudi" Ova opasna hemikalija pronađena u flaširanoj i vodi sa česme širom zemlje, hitno se oglasili stručnjaci

Ove supstance, poznate kao per-i-polifluoroalkil supstance (PFAS), mogu opstati u životnoj sredini hiljadama godina. Izloženost …