Певач "Звезда Гранда" брутално претучен у Београду – Никола се огласио и открио како се осећа

Током јучерашњег дана на друштвеним мрежама освануо је снимак насиља у Улици Милоша Зечевића на Звездари, где је један мушкарац претукао младића због паркирања. Нападнути младић, Никола Трифић је некадашњи учесник музичког такмичења “Звезде Гранда”.

Како се наводи на друштвеним мрежама, а што се види и на снимку, мушкарац је напао младића јер му је засметало то што је паркирао аутомобил испред његове зграде.

Насилник је све време вређао и псовао возаче и насртао на њих, а возачу је поцепао мајицу.

Певач Никола Трифић огласио се јавно овим поводом.

Objava Nikole Trifića
Објава Николе Трифића / Извор: Инстаграм pritscreen/official_trific038

– Поводом ситуације која ме је задесила претходног дана добио сам на хиљаде ваших порука и позива. Овом приликом желим да вам свима одговорим. Најпре, захвалан сам Богу што је моја самоконтрола победила и што сам успео да надјачам свој его и не закомпликујем дату ситуацију. Био сам свестан да би свака друга моја реакција, сем оне коју сам применио, била тотално непотребна у датом моменту. Човека који је био толико ментално слаб, вероватно исфрустриран и несрећан, нема потребе коментарисати. Његов поступак на чин који сам ја направио, а то је само и искључиво непрописно паркирање, тачније паркирање на његово паркинг место, говори само о себи. Свака моја даља реакција уследила је искључиво због моје безбедности, али и како бих зауставио даље насиље можда над неким другим. Хвала вам пуно свима на подршци – навео је Никола на друштвеној мрежи.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

U SMEDEREVU UHAPŠEN NARKO-DILER: Inspektori pronašli štek-stan pun narkotika!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su B. J. …