"Опадала ми је коса, пробала сам разне травке и лекове, примала сам 16 инфузија…" Наша певачица проговорила о борби за потомство и вантелесној оплодњи

Певачица, Нела Видаковић, је пре шест година добила ћерку, којој је одлучила да да име Анђелија. Она и њен партнер су се дуго борили да добију потомство, а певачица је о овој теми отворено причала.

– Захваљујући вантелесној оплодњи добили смо нашу ћерку Анђелију – пише у опису Нелиног видеа где је причала о својој борби.

Гостујући у једној емисији, она је описала своју тешку борбу до детаља:

– Пробали смо разне травке, лекове, овако онако, али на крају је једино решење да се окренеш медицини. Ја сам хвала Богу из прве затруднела. Тачно сам знала да када су ми убацили те ембрионе, како се већ назива, да сам у другом стању. Просто сам осетила – рекла је певачица, а онда открила и ружнију страну вантелесне оплодње:

– Опадала ми је коса, па онда хормони. Па онда се угојиш, па смршаш, али сад кажем све бих опет поново. Ја сам у једном тренутку примала 16 инфузија. А пошто се плашим игле, муж ми је давао – рекла је Нела недавно у једној емисији.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Млади певач љубав са девојком крунисао песмом симболичног назива – посебан печат нумери дао је Александар Софронијевић

У питању су певач Давид Максимовић Max и његова девојка Вања Ћирковић, који су објавили …