"Он је дечко на месту, момчина" Анели проговорила о Стефану Карићу – открила шта би волела да има са њим (ВИДЕО)

Још једна саговорница Дарка Танасијевића била је Анели Ахмић која је проговорила о бројним сукобима са Еном Чолић, а потом се осврнула и на Стефана Карића.

– Анели видео сам да си ових дана имала емотивне газе своје, али сада си насмејана – рекао је Дарко.

– Јесте, то је све због моје ћеркице. Имам хиљаду питања, али задала сам себи у глави да сам ту због нас и да ћу све надокнадити када изађем. Знам да је све океј, да је нешто лоше сигурно бих то знала. Одлучила сам да мислим позитивно – рекла је Анели.

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Синоћ се на номинацијама исчекивало шта ћеш ти то рећи, била си сурова, а опет ниси имала нападачки став – рекао је Дарко.

– Ја нисам као она, она је јако погана на језику, вређала ме је доста. Мени је болесно то, ја не вређам жене на тај начин, не приличи ми то. Све сам јој рекла директно, нисам околишала, директно у мету, а без вређања могу рећи све – рекла је Анели .

– Како је могуће да она ћути Милени Качавенди? – упитао је Дарко.

– Ја тврдим да је она незрела, вероватно и њено дете. Она има страх од Милене Качавенде, то је њена тактика јер смо видели да се она не боји. Више је то тактика да је она песнички надарена и да је Милена њој краљица Југа, поштовање према старијим женама, онда кад се свађа са Мићом каже Господине Мићо. Не можеш ти да будеш имун кад ти неко каже кантурино, смеће и тако даље. Ја мами не прећутим , а камоли Милени – рекла је Анели.

Aneli Ahmić, Darko Tanasijević
Анели Ахмић, Дарко Танасијевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Шта ћемо са Карићем? – упитао је Дарко.

– Некако смо спустили обоје лопту, кренуло је спонтано. Он је мени дечко на месту, ја сам њему споменула оно за суђење и извињавам се, али нисам се имала за шта ухватити. Он је показао себе да је потпуно на месту. Када сам се свађала са Матејом причала сам му из ината угледај се на Стефана, он је момчина. Кад бих бирала себи дечка овде, то је једини дечко с којим бих била у смислу због његовог понашања. Никада нисам рекла Слађи и Милени да бих имала нешто са њим, нити сам то помислила, нити бих имала. Сигурно да има он и неку лошу страну, али ја ту страну нисам видела сада – рекла је Анели.

Све детаље разговора можете видети у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Жесток окршај: Гастоз понизио Анђелу пред свима, она га отписала за сва времена – у налету беса му је излетело шта стварно мисли о њој

Током “Мићине игре истине” Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз су жесоко заратили због Ене …