"Она је мени ужасна, јако је иритантна" Свима невероватно што је ово изговорила Гастозова другарица, однос на танком леду

Шиша бар је и вечерас резервисан за искрене саговорнике по питању тема које гледаоце ријалитија “Елита” највише интересују. Гошћа Дарка Танасијевића била је и Ена Чолић, модна креаторка која је ушла недавно, а оставила поприличан утисак. 

Ена је првенствено искристалисала пред публиком релацију коју има са сином Злате Петровић, Јованом Пејићем Пејом. 

Ena Čolić
Ена Чолић / Извор: Youtube принтсцрен/Задруга

– Ја нисам конфликтна личност, верујем да им смета што сам се ја истакла и наметнула. Мени је супер, да то нисам било би досадно. Не знам што ја њима сметам, ови конфликти са дечурлијом, Анели је друго са њом то траје. Оне ударају на мене уличарски и сада ћу ја то да вратим – рекла је Ена па је додала:

– Ја нећу да дозволим да ме неко вређа, да ме клинка назива ку*вом, ја сам њој одговорила да јој је мама ку*ва. Ја сам њој прво ћутала, а онда сам пукла. Многи причају да су љубомрне на мене због Пеје, али ја немам шта са тим. Оне мене не подносе, а Пеју ја не вучем ка себи, он сам бира.

Ена је потом открила у каквом су односу она и Пеја:

– Ја сам њему пришла ноћас и рекла да стављамо тачку јер нећу да га склањам од другарица, само сам пресекла. Он је мене након тога питао што се ми не дружимо, а онда је он рекао да ћемо се дружити напољу – додала је Ена па је открила како гледа на Пејино понашање када ју је смиривао:

– Он се понашао као да је за столом, а ја сам викала на ту децу јер не знају да се понашају. Он није у ситуацији у каквој сам ја, мене куде, њега хвале. 

Након тога она је проговорила о односу Гастоза и Анђеле:

– Ја навијам за њих, они су мени топ. Морам да кажем да ми значи то што ме он брани, а ја бих била поносна да мој дечко брани другарицу, то јако значи – рекла је Ена па се осврнула на Анели:

– Када ти Анели каже да си глуп.. Ја њу гледам јуче, она је мени толико уЖасна, јако ми је иритантна – додала је Ена.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Енино комплетно излагање погледајте на снимку испод:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Probudila sam se i shvatila da sam imala odnose s ocem" Čuvenu glumicu slavni otac silovao, pa 10 godina bili u vezi: Kad je zatrudnela, platio joj abortus

Na svetskoj sceni među poznatim osobama postoji veliki broj takozvanih dinastija – porodice u kojima …