Одлука ћерке Саше Поповића запрепастила је све – Александра се огласила први и једини пут овим поводом

Ћерка естрадног мага Саше Поповића и певачице Сузане Јовановић, Александра Поповић, одувек је привлачила пажњу јавности пре свега због познатих родитеља, а онда и због тога што се доста разликује од својих вршњака којима су родитељи такође јавне личности, будући да Александра не воли јавно експонирање. 

Њени родитељи су често истицали колико је скромна и приземна особа и поред свег богатства којим је окружена од малих ногу. Иако су јој родитељи обезбедили све, Александра је одлучила да свој живот преузме у сопствене руке и не крене стопама маме и тате. 

Мало је познато да је Александра студирала два факултета, међутим одлука да напусти оба је изненадила многе. Њен отац Саша користи сваку прилику да покаже колико је поносан на ћерку Александру. Она је прошле године напустила породични дом и започела самостални живот.

Suzana Jovanović, Aleksandra Popović
Сузана Јовановић, Александра Поповић / Извор: Инстаграм prinscreen/alexx_23p

Некадашњи власник “Гранд продукције” поклонио јој је стан у комплексу на Бежанијској коси, који је саградио, али и локал како би почела приватни бизнис.

– Сузана је у кући са мном. Ћерки и сину купили смо станове, локале и гаражна места и обезбедили смо их. Важно нам је да будемо близу. Пошто сам пензионер, да ме неко обилази под старе дане, а и ми да будемо близу њих, даће Бог и унуци да дођу. Опремили смо им станове, то им је најлепши новогодишњи поклон. Заиста су скромни, нису ни ово тражили, то је била Сузанина и моја жеља – рекао је недавно Поповић.

Александра је у неком тренутку напустила факултет и по завршетку курса за маникир одлучила је да се оствари у свету козметике.

– Она је то завршила и ради пријатељицама наше куће, и то гратис. Купили смо јој стан и локал у блоку где градим, ту ћемо јој отворити салон, а снајка, Данијелова жена, радиће шминку и, ето, нека тако зарађују. Ћерка 8. марта пуни 24 године. Терам је да положи возачки испит, ево тата ће да ти купи ауто, али она није била заинтересована, али, ево, сад сам је коначно натерао да положи и купио сам јој “смарта” – рекао је Поповић за Курир.

Поред маникира, Поповићева наследница одлучила је да започне још један креативни бизнис, а у питању је прављење накита. Овим поводом она се тада огласила на свом Инстаграму, где иначе није превише активна.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UŽAS U ČAČKU Muž izbo ženu nožem, a onda usledila filmska potera!

Vesti Hronika Nasilje u Čačku: Muž nožem napao suprugu Vesna Sinko Urednica u noćnoj redakciji …