Одвео у кревет супругу Милета Китића, а није му одолела ни Теа Таировић: Воли мушкарце, а једног је и оженио

Васил Тројанов Бојанов, познатији под уметничким именом Азис, бугарски певач поп-фолк и чалга музике, каријеру је почео давне 1999. године и кроз десет година постао изузетно популаран у родној Бугарској, али и широм Балкана.

Почетком своје каријере, Азис је пролазио кроз бројне трансформације, те се представљао јавности као трансвестит и хомос*ксуалац. Међутим, ситуација је сада другачија, а популарни певач је своје женствено издање заменио апсолутно мужевним изгледом.

Почетак и крај брака

Azis
Азис / Извор: YouTube/printscreen/Severina

Азис никада није крио своје с*ксуално опредељење и јавно је показивао своје емотивне партнере. Пре скоро 15 година ступио је у везу са Никијем Китаецом, а у октобру 2006. године су се и венчали, а овај њихов потез шокирао је традиционални Балкан. Њхов брак није био легалан, јер бугарски закон, попут српског, не подржава истополне бракове.

Бугарски фолкер и његов муж били су кратко у браку, а у том периоду учествовали су у бугарском издању “Великог Брата”. Након што су се развели свако је кренуо својим путем и од тада нису остали ни у каквом контакту.

Azis
Азис / Извор: Фото: Youtube printscreen/RUSERBIA/Severina

Родитељство и нова љубав

Азис се посветио својој кћерки Раји коју је добио 2007. године са најбољом другарицом Галом, а Ники се оженио Азисовом колегиницом Виолетом са којом има дете.

Прави скандал у бугарској јавности догодио се 2014. године када је Ники сам поново ушао у ријалити шоу “Велики Брат” и тада открио до тада строго чувану тајну.

Azis
Азис / Извор: Фото: Youtube printscreen/Rendez

– Мени је Азис плаћао да му глумим дечка, а потом и да се венчамо. Њега је занимала само слава и због ње је био спреман на све – открио је Ники, који тренутно ради као персонални тренер и бави се борилачким вештинама.

Бугарски фолкер након неуспелог брака упловио је у везу са Алексом, који се аматерски бави п*рнографијом и од тога зарађује (детаљније ОВДЕ).

Помама српских певачица за Азисом

За сарадњу са контроверзним Бугарином заинтересовале су се бројне домаће звезде. Прва је “пробила лед” супруга фолкера Милета Китића, Марта Савић.

Српска јавност је те 2006. године брујала о врло слободним сценама из спота “Верност је превара”. Марта и Азис, тада као трансвестит, окружени су проституткама, а на крају видеа заједно завршавају у постељи.

Савићева је обновила сарадњу са бугарском звездом неколико година касније. Азис, Мирко Гаврић и она уприличили су колаборацију за песму “Мама”.

Бугарин је укрстио глас и са Лепом Бреном, Светланом Цецом Ражнатовић, Јеленом Карлеушом, Северином, а однедавно и са Теом Таировић.

– Он је изузетно талентован момак за музику. Фасцинантно је да је сам себи писао каријеру, песме; кантаутор је. То је за поштовање. Моја Анастасија слуша његове песме, а оно што ми је пустила, одушевило ме је – истакла је својевремено Цеца.

Azis i Ceca
Азис и Цеца / Извор: Фото: Youtube printscreen/Pink ТВ


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Kraj 2024. će za 3 horoskopska znaka biti kao šlag na torti: Doneće im obilje sreće i uspeha na svim poljima, snovi će početi da im se ostvaruju

Astrolozi tvrde da će ova tri horoskopska znaka imati mnogo sreće i uspeha do kraja 2024. godine, a ostvariće …