"Ограничена је и мора да смрша, не сме да буде прасица" Јована Јеремић жестоко поткачила Тању Савић – певачици се ово неће свидети

Водитељка Јована Јеремић јуче, 25. октобра, прославља је 34. рођендан.

Овим посебним поводом у једном познатом ресторану у Београду, у срцу Скадарлије,  направила је прославу за родбину, блиске пријатеље и сараднике.

Овим поводом открила је многе детаље о свом приватном животу, али и о пословном путу у Америку коме се изузетно радује. У једном тренутку се дотакла и певачице Тање Савић са којом већ дуже време води сукоб. 

Jovana i Dragan
Јована и Драган / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Она се за мене закачила. Тања ми је симпатична. Ја сам желела да јој помогнем. Желим искрено да јој помогнем, мислим да је Тања добар човек, немам ништа против ње, чак ми је симпатична. Лепа је жена, али мора да смрша, не сме себи да дозволи да буде као прасица. Не могу да се не насмејем кад причам о њој – рекла је водитељка, а затим додала: 

Jovana i Dragan
Јована и Драган / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Али ми је симпатична зато што је толико ограничена да не схвата шта ја њој говорим све време, али добро, ко себи не жели да помогне, не могу ни ја да му помогнем. Била сам сигурна да ће ме позвати да јој певам у Арени, ја бих дошла! Набацујем јој се, ево, да ме позове! Певала бих “Чоколаду” од Јами и “Боли ме уво за све” од Брене – завршила је Јована. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ОДРЕКЛА СЕ ЋЕРКЕ – након што је видела шта је урадила у Фарми, њена мајка неће да чује за њу

У свету ријалитија, где се брзо развијају интензивни односи и везе, пријатељства и љубави често …