Ово је читава нација чекала да чује – Анђело ПРВИ ПУТ О РАСКИДУ с Анитом, ево шта је рекао о разлозима прекида

У новом издању емисије ”Питам за друга” гост водитељке Анастасије Буђић био је Анђело Ранковић.

Он је сада први пут проговорио јавно о раскиду са Анитом Станојловић.

– Због чега сте раскинули, да ли постоји шанса да се помирите?

– Не бих желео да објашњавам разлоге разилажења. Није ишло више, а путеви су нам се разишли. Никада нисам нешто лоше причао о бившим девојкама. О Анити немам да кажем ниша лоше, али нема потебе да коментаришем то. Били смо заједно девет месеци, сада је велики притисак јавности, како њој, тако и мени. Нема шансе да се нас двоје помиримо. Она зна да ћу ја бити ту за њу, али се нећемо мирити.

– Анита је поред тебе постала најбоља верзија себе, да ли смараш да си ти најзаслужнији за то?

– Нисам ја у потоуности, она је сама решила да неке ствари у животу промени, али сматрам да има моје минималне заслуге. Не могу да кажем да је не волим, још увек постоје емоције. Прирасла ми је за срце, то је чињеница. Још увек нам нису хладне главе, не чујемо се због тога, али када се све слегне, мислим да ћемо моћи увек да рачунамо једно на друго. Што се тиче разлога разилажења, није ништа скандалозно у питању. Она је своју љубомору готово искоренила, али ни ја јој нисам давао повода да брине и да сумња у мене.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković
Анита Станојловић, Анђело Ранковић / Извор: Фото: YouTube/Zadruga Official

– Ниси желео да брзате око неких одлука, а сада се поставља питање да ли је проблем био то што сте живели на две адресе?

– Није то био проблем. Она се веома брзо преселила у Београд, изнајмила је стан и није и јој био проблем то што нисмо живели заједно. Желео сам да све иде постепено. Проводили смо доста времена заједно, али нисмо живели на истој адреси. Како она, тако ни ја нисмо желели да кренемо одмах заједнички живот.

– Да ли ће она купити стан?

– Она има у плану да започне свој бизнис. То су планови за које ја знам и желим јој много среће у свему томе.

– Спекулисало се о томе да ли је твоја породица прихватила Аниту. Да ли твоја породица има удела у томе када бираш изабраницу, или је твој одлука твоја ствар?

– Породицу безусловно волим и поштијем, што сам и показао. Наравно да са њима причам о љубави и послу, али на крају ја донесем своју одлуку на крају. Може да прича ко шта хоће, врло добро знам да ја одлуке доносим.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Постао је тата: Миљана Кулић сазнала да се њена највећа љубав остварила у улози родитеља – мислила да је у питању шала

Водитељ ријалитија “Елита 8”, Дарко Танасијевић синоћ је више пута посетио Шиша бар како би …