ОВО ЈЕ СУПРУГА ДЕКИЈА ПАНТЕЛИЋА Не појављује се у јавности, а у најтежим тренуцима му је била велика подршка

Водитељ Дејан Пантелић повукао се са малих екрана, 2012. године сазнао да болује од тумора крајника, а супруга му је у најтежим тренуцима била велика подршка.

Деки се месецима лечио у иностранству где је и оперисан, прошао најгоре физичке и психичке ломове, а у томе му је доста помогла супруга Миона.

Dejan Pantelić
Дејан Пантелић / Извор: Youtube printscreen/Grand Магазин

Водитељ има двоје деце из брака са Мионом – Вукашина и Лану, а заједничким снагама прихватили су дијагнозу да им деца имају дијабетес и са тим успешно балансирају, а управо у њеном загрљају Пантелић је пронашао уточиште када је у марту одлучио да се повуче са малих екрана.

Подсетимо, Пантелић је 2012. године сазнао да болује од тумора крајника, па се месецима лечио у иностранству где је и оперисан. Како је сам испричао у борби са опаком болешћу, из које је изашао као победник, велика подршка му је била супруга.

– У тим тренуцима човек само размишља о породици, о својој малој деци које нисам извео на пут. Размишљао сам о мом Вукашину и управо док ово говорим гледам његову и Ланину фотографију која се налази на мом радном столу. Просто нисам научио Вукашина да игра фудбал и кошарку, Лану нисам одвео пред олтар код њеног будућег супруга. Иако је мала, то ми је било у подсвести као нека обавеза. С друге стране, нисам смео себи да дозволим да се предам јер просто не смем да будем себичан и супрузи оставим толики терет да се она брине и жртвује за породицу, а то ради и овако и онако. То су биле неке ствари које су ми биле у глави док сам пролазио кроз те непријатне животне изазове – искрено је говорио Деки за „Story“.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EVO KAKO DANAS IZGLEDA IGOR X! Još već mišići, nove tetovaže, pustio je bradu, a muzikom je prestao da se bavi iz ovog razloga

Bivši muž Mine Kostić, pevač Igor Iks, godinama unazad redovno trenira i strogo vodi računa …