Овог човека је Саша Поповић позвао и замолио га само једну ствар – испливала нова информација

Певачица Тина Ивановић, која стоји иза неких од највећих хитова са почетка двехиљадитих година под окриљем “Гранд” продукције, недавно је потврдила да се након 25 година развела од супруга Звездана Анђића. 

Бивши супружници су остали у добрим односима, а то је потврдио и сам Звездан у једном подкасту, поменувши и креативног директора Сашу Поповћа. 

Tina i Zvezdan
Тина и Звездан / Извор: АТА images/Antonio Ахел

– Уживао сам са Тином пуних 25 година, не кајем се. Тина је жена коју сам волео највише на свету и даље је волим – иситче Звездан који је додао да је он водио њену каријеру.

– Када се вратила из Франкфурта, преузео сам све и водио сам њену каријеру. Био сам задужен за организацију, погађао послове у њено име, наплаћивао исте… – истиче он.

Звездан је признао да се често нервирао због новинских наслова, те га је једном приликом позвао Саша Поповић.

– Саша ме је једном приликом позвао и замолио да се смирим, да је све то шоу-биз. Искрено, нисам знао да то све тако функционише, али наравно временом сам схватио – рекао је Звездан, те открио какав је брачни друг био Ивановићевој. 

– Перфектан, никада је нисам преварио нити сам се мувао са другим девојкама. Дописивао се јесам са другим девојкама, али никада нисам заказивао састанке – признаје он и истиче да су у том односу обоје били љубоморни.

– Тина и ја смо били љубоморни, били смо љубоморни на праву љубав коју смо она и ја имали – тврди он за “НовоМусиц” Јутјуб канал.

Tina i Zvezdan
Тина и Звездан / Извор: АТА images/Stefan Томашевић

Подсетимо, Тина је јавно говорила о борби против рака дојке коју је на крају победила, а подршку јој је пружио њен, сада већ, бивши супруг, Звездан.

– Причамо данас о раку дојке и превентиви, ја сам случајно открила да имам неке промене у дојци. Сва моја срећа јесте у томе што сам се на време прегледала, и ово је мој апел за све жене, за све људе, да се контролишу на време, јер све што се на време открије, то се и излечи…Имала сам три операције, али хвала драгом Богу, све је у реду. Све се на време открило, био је доброћудни тумор, иако су ми у почетку рекли да је злоћудни у питању, али се на крају ипак испоставило да је доброћудни, на моју велику срећу. Треба имати поверења у свог доктора и то је кључна ставка до излечења, и овим путем пуно поздрављам свог доктора, који је диван човек и имала сам потпуно поверење у њега. Давао ми је наду после прве биопсије, кад смо добили резултати и испоставило се да је бенигно, сви смо данули душом. Сада сам, опет кажем хвала Богу, потпуно здрава, права, ево видите, лепа, прелепа – причала је певачица за “Премијеру Викенд-Специјал”.

Tina Ivanović
Тина Ивановић / Извор: АТА images/Stefan Томашевић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Precizan 97%: Drevno proročanstvo tibetanskih monaha otkriva baš sve o nama

Tibetanska filozofija smatra da godina rođenja može da odredi kakva ćemo postati ličnost i sa …