Није више Цецина фризерка – кума Буцка разоткрила како је Цеца реаговала када се разболела

Светлана Бубања Буцка, дугогодишња пријатељица, кума и блиска сарадница Светлане Цеце Ражнатовић, испричала је у документарно-играном серијалу “Цеца и деца”, емитованом на “Блиц” телевизији, неколико незаборавних анегдота из времена проведеног уз балканску музичку звезду.

Њена сећања обухватају не само професионалне тренутке већ и оне ситуације које су оставиле траг због њихове емотивне и пријатељске природе.

Једна од анегдота коју је поделила Буцка догодила се на великом концерту у Сиднеју. По завршетку концерта, Цеца се задржала са фановима како би се сликала. Носила је хаљину на танке бретеле, а Буцка је стајала у близини, пазећи да све прође без проблема. Међутим, у једном тренутку приметила је како се бретела Цецине хаљине полако раздваја. Онда је уследила права “филмска сцена”.

“Видим како се бретела развлачи, да ће сваке секунде да пукне, и ја сам буквално скочила преко фанова, бретела пуца, а ја је у том пуцању хватам,” прича Буцка кроз смех. Остала је поред Цеце, држећи бретелу док је трајало сликање, и због тога се на многим фотографијама са тог концерта у Сиднеју може видети и она.

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

Осим што су делиле бројне лепе тренутке, Буцка и Цеца прошле су и кроз тежак период када је Буцка сазнала да болује од тумора дојке. “Први пут сам открила тумор на грудима пре седам година, кад сам била на турнеји с Цецом,” присећа се она. У том изазовном тренутку, поред Цеце, подршку јој је пружила и Мира Шкорић. “Мира је ангажовала свог доктора и максимално ми је била посвећена,” испричала је Буцка.

На крају, она апелује на све жене да редовно посећују лекара како би могле на време да открију било какве промене, јер управо та брига о здрављу може бити пресудна.

Срећна због Анастасије

Цеца је срећна што је њена ћерка кренула њеним стопама. Балканска звезда је открила да је пресрећна што је њена ћерка објавила нову песму после дуже паузе.

Ceca i Anastasija Ražnatović
Цеца и Анастасија Ражнатовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Пресрећна сам – рекла је Цеца са широким осмехом, пре уласка на снимање Звезда Гранда.

Не плаче често

Цеца је проговорила и о томе у којим приликама плаче и колико се то често дешава

 – Не плачем често. Стварно немам ни разлога. Богу хвала. Али је задовољство расплакати се због неких лепих животних ситуација, као што је то вечерас случај. Десило ми се, нпр, на првом Ушћу. Када су почели да ми певају, данас нам је диван дан, нашој Цеци рођендан. Мислим, 120 хиљада људи ори се оним Ушћем. То стварно треба доживети а наћи адекватну реч и описати. Јако је тешко. Тако ми се дешавало на неким концертима. Само ми крене бујица неких емоција, прелепих. И сузе на очи.

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Цеца је распродала и два концерта у новом Саду, те се радује што ће ускоро запевати у српској Атини.

– Па то је истина. Ја сам била мало и скептик, да ли да радим Нови Сад, да ли да чекам албум. И онда су сарадници победили као, ради Нови Сад, ниси сто година била, увертира за Ушће. Размишљала сам хоћу, нећу, хоћу, нећу, сад је у оптицају, чак и трећи Нови Сад. Ја стварно не знам да ли то могу. 27. и 28. 12. имам концерт у Спенсу, 31. певам у Херзег Новом, првог исто имам наступ. Сада и трећи Нови Сад, ја не знам да ли то могу стварно физички да издржим. Јер ја се стварно дајем 100% на својим концертима и желим да ако закажем два концерта да са оба људи оду презадовољни. Као што сам и навикла своју публику. Не желим да неки буду незадовољни. Али видећемо има два месеца још. Продала сам карте два и по месеца пре термина концерта тако да могу да размислим – рекла је Цеца Ражнатовић за Телеграф.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Лепи Мића вришти због дисквалификације из Елите – обезбеђење морало да реагује испред капије

Лука Вујовић је дисквалификован због напада на Ивана Маринковића. Сада многи критикују Жељковог оца, оптужујући …