Ништа није слутило на прекид љубави: Гудељ најавио крај фудбалске каријере, па обрисао слике са изабраницом – она шокирала одлуком

Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић и Немања Гудељ уживају у љубави далеко од Србије, где породица Гудељ има луксузну вилу. Они често на друштвеним мрежама деле заједничке тренутке свог складног односа.

Међутим, чини се да се живот Немањиног брата, такође фудбалера, Драгише Гудеља значајно променио, судећи по Инстаграму. 

Драгиша (26) је недавно саопштио да је завршио спортску каријеру због здравствених проблема, што је многе растужило. Гудељ је затим шокирао фанове када је са свог профила избирасао фотографије са изабраницом манекенком Ланом Лазаревић.

С друге стране, и Лана је обрисала свој Инстаграм профил, који је био пун заједничких тренутака с Драгишом. 

Многи наговештавају да је њиховој љубави дошао крај иако је током лета било све у најбољем реду, па је пар чак био на одмору са Анастасијом и Немањом.

Гудељ завршио каријеру

Драгиша Гудељ, брат Немање Гудеља, одлучио је да заврши фудбалску каријеру са 26 година, јер није више смео да ризикује живот, који је умало изгубио на терену.

Драгиша је два пута имао срчани застој у 2023. години. Прво у марту, кад је фактички био клинички мртав док је играо утакмицу за свој тим, Кордобу у другој лиги Шпаније.

Он је у снимку на Инстаграму у сузама поручио да се опрашта од фудбала, а између осталог говорио је и о кобним дешавањима на терену.
 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MAJA NIKOLIĆ AUTOMEHANIČARKA! Šokirala sve objavom: Isplivao video kako pevačica vari polupan auto: Svi komentarišu reči koje izgovara (VIDEO)

Maja Nikolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njene objave često su na udaru …