"Не подржавам брата што то ради, не зна шта прича, о биолошком оцу не желим да говорим" , огласио се по први пут брат Ненада Ћубића

После исповести Горана Павловића, који тврди да је биолошки отац Ненада Ћубића Ћубе, огласио се и старији брат Стефан Ћубић. Његова исповест за “Пинк” подигла је огромну прашину у јавности, а многи се слажу да млади такмичар превише личи на оца.

Nenad Ćubić
Ненад Ћубић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

На први поглед њих двојица веома личе, прецизном ДНК анализом биће утврђено да ли је Горан заиста Ненадов отац. ДНК узорак је прво узет Павловићу, а ноћас, уочи почетка емисије “Питања гледалаца” и Ћуби. Резултати би требало да буду готови за неколико дана. Читаву ситуацију је пратио Ненадов рођени брат, као и њихова мајка Љуба, која их је усвојила када су били мали.

– Видео сам то… Ја имам само мог брата и мајку. Нисам одушевљен причом оца, а и не интересује ме, мислим да је манипулатор – изјавио је Стефан.

Његов старији брат није сагласан са Ненадовом одлуком да открије ко му је биолошки отац.

– Мајки је тешко и не подржавам брата што то ради. Он је сад тамо погубљен и не зна ни он шта прича и шта ради, а биолошки отац је покушао да ступи са мном у контакт, али ја то не желим, нити бих то икад урадио, зато што имам своје родитеље који су ми живот дали и њима сам захвалан до краја живота, а њега не бих ни погледао – додао је Стефан Ћубић за Pink.rs.

 Подсетимо се, млади такмичар је ноћас признао да се плаши реакција брата и мајке.

Stefan Ćubić
Стефан Ћубић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

– Тешко ми је… Не знам како ће они да реагују. Мајко, никада те нећу оставити, увек ћу бити уз тебе, све ово радим због себе, али никада њу нећу оставити. Да ме овај човек зове да се вратим, никада се нећу вратити – казао је Ненад. 

Детаљну исповест Ћубићевог оца можете погледати у видеу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ekonomija domaćinstava: Kako žene u Srbiji svakodnevno zarađuju 600 evra kroz neplaćeni rad? Vreme je za promenu

Domaćice u Srbiji svakog dana posvete skoro četiri i po sata kuvanju, čišćenju, pranju, peglanju …