Неће да слави долазак Терзиног детета? Софија послала јасну поруку, обратила се и породици

Први саговорник водитеља Дарка Танасијевић у “Шиша бару” била је Софија Јанићијевић

Она је говорила о свом односу са Бориславом Терзићем Терзом, али и коментарисала његов однос са трудном Милицом Величковић, коју је оставио због ње.

– Он има неки X фактор, интересантан је, пажљив, емотиван, има нешто што га одваја од свих других. Рекли су ми да ја не бих била са њим, јер је заузет. То је битно, али у овој ситуацији је испало тако – говорила је Софија на почетку.

– Шта се десило, па су се баријере срушиле? – упитао је Дарко.

– Кад га погледам мени нешто ради у стомаку, ја сам све заборавила само њега видим. Питао је он мене како бих реаговала да се он дружи са неким цурама, а ја не бих реаговала, јер ако није нашао пре мене, не верујем да ће ни сад. Ја нисам љубоморна. Ја не бих улазила у нешто овако велико да само хоћу да се зезам, не бих никад, никоме тако нешто урадила – наставила је она.

– Шта треба да се деси да видимо жар у твојим реакцијама? – упитао је Дарко Танасијевић.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Ја то не знам да покажем, ја то показујем делима. Не знам шта тамо сви очекују, а и он. Питам ја њега често да ли њему фали нешто поред мене, јер видим да ми не верује кад му кажем да је леп. Мени је савршен. Он је мени идеалан – причала је Софија, па проговорила о његовим бригама:

– Зна се да је њему највећа брига беба, шта је оставио напољу. Ја знам да он о томе размишља, ја га тад пустим и треба тад да буде сам. Зна да је мени битно мишљење мог оца и мајке, јединица сам. Знам да све ово није у реду, свесна сам. Он мене чува и гледа као Бога, надам се да они то виде. То је невероватно. Ово што сад пролазим са њим је нешто невероватно, мени се то никад није десило. Толико пажње, тако неко да те гледа, два минута ме не пушта да нисам ту. Ја ако одем у Одабране, он стоји на вратима и тражи ме. Надам се стварно да то моји родитељи виде и да ће бар из тог дела односа да схвате да у нечему лошем што сам урадила има нешто што је баш добро за мене.

– Како коментаришеш што су људи у шоку били кад си рекла да немаш емпатију према Милици? – додао је водитељ.

– Ја имам, кад размишљам дубље. Није у реду ово што смо урадили, али не могу да будем особа која ће да каже да јој је жао. Мени и да јесте, ја то не могу да кажем. Где је било да ми је жао пре него што сам са њим ушла у везу? Боље је да ћутим на ту тему и да ништа не кажем на то – објашњавала је Јанићијевићева.

– Поменула си порођај, да ли имаш у глави како ћеш да прославиш то са Терзом? – питао је Дарко Танасијевић.

– Хтела сам са њим да причам да не будем ту и да ме нигде нема. Желим да он пусти главу, плаче и вришти, како год он да хоће да пусти емоције.

– Има ли нова порука за маму? – питао је Дарко Танасијевић.

– Само да кажем да се надам да су добро и да виде како се Терза труди и да се нисам зезнула. Ова љубав ми је из срца. Емоције су стварно јаке, видим у погледу. Два минута кад нисам са њим, као да се нисмо видели не знам колико дана… Као лудило – поручила је Софија.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

HAOS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Izbegavajte OVE lokacije, jer na pojedinim mestima saobraćaj samo stoji

Najveći problemi u saobraćaju zabeleženi su na auto-putu pri ulazu u grad, gde su se …