"Нестао је, ако га видите, помозите да га нађемо" – наша певачица изгубила вољено биће, моли за помоћ

Певачица Марија Микић, позната је као велика љубитељка животиња, суочила се с тешким тренуцима када је њен пас Sony нестао.

Марија је на друштвеној мрежи Инстаграм поделила апел за помоћ у проналаску пса, објашњавајући како је Sony нестао на потезу од Бежанијске косе до насеља Радиофар.

– Нестао нам је Sony на потезу од бежанијске косе до насеља радиофар. Помозите да га нађемо. Ако га видите, одмах нас позовите.

Marija Mikić
Марија Микић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Недавно јој је преминуо кучни љубимац

Марија је иначе велика љубитељка животиња, а тугу због нестанка пса продубљују и сећања на њеног папагаја по имену Акси, који је преминуо. Она је недавно кроз дирљиву поруку, открила колико је био посебан део њихове породице

– Мили мој добри. Само си одједном клонуо и отишао за пола сата, мени на рукама. Нисам знала да ћу данас последњи пут чути твој глас и твоју песму. Био си од почетка са нама. Највољенији. Причали су нам да смо чудо направили од тебе и да се ниједан папагај није тако мазио и понашао као човек. Све смо то успели због љубави, али нисмо успели да те сачувамо. Нешто је било јаче и од тебе и од нас – написала је Марија на Инстаграму тада.

Marija-Mikić
Марија-Микић / Извор: Србија Данас

– Био си ту кад је дошла једна беба, па друга, и причали су нам: “Немојте га близу деце, ујешће их”. Ти си све знао, само си их мазио и чувао још док су били у стомаку. Знаш, знали смо у шали да кажемо кад деца оду својим путем, опет ћемо остати ти, Јоца и ја. Да седимо на фотељи, а ти на рамену. Остаће само успомена, добри мој Акси. Много њих. Како да те препричам клинцима? Рашири крила највише и певај најгласније. Воле те твоји лудаци, Сони ти је већ узео ћебенце – додала је она у објави.

Борила се као лавица да добије наследнике.

Марија је велики борац, те је у емисији Ртс ординација испричала како се борила са остане трудна и доржи трудноћу.

– Било је три спонтана побачаја којима нисмо знали разлог. У једном тренутку ме је другарица питала зашто не урадим тест на тромбофилију. Поента је да кисеоник не може доћи до плода и трудноћа се завршава прерано. Када сам сазнала за кључ проблема, одмах смо кренули са терапијом и успели да добијемо Ђурђу. Много ми је порука стигло од девојака које имају проблем са тромбофилијом и мислим да смо решили једно две-три бебе до сад – причала је певачица.

– Било ме је срамота, зашто не знам, али ја нисам крива за то. Људи само кад се са неким поистовете отвориће се о свом неком проблему. Када сам сазнала за тромбофилију једна другарица ми је рекла ‘колико си ти себична, толико девојака те прати и ти нећеш да причаш о томе’, било ми је чудно да причам о својој интими, али била је у праву, решили смо проблеме многим људима – додала је она.

Marija-Mikić
Марија-Микић / Извор: Србија Данас

Након мало више од месец дана од порођаја сазнала је да је поново трудна.

– Јоца је био сигуран да сам трудна, чак је и мојој мами рекао ‘је л’ знате да Вам је ћерка трудна?’. Била сам сигурна да није у праву, није ми каснио циклус, а мислила сам и да је немогуће после тако мало времена. У питању је свега 40 дана. Натерао ме је да урадим тест и само је дошао и рекао ми ‘честитам, бићете мама поново’. Захвална сам Богу, јер су ме пред крај трудноће са Ђурђом хватале мисли да ли ћу поново пролазити кроз исте проблеме кад будемо желели и друго – казала је певачица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ko je muzičar koji je doživao veliku tragediju? Ovako je govorio o porodici i o svojoj mezimici

Foto: Printscreen/youtube/Predrag Novkovic Od posledica saobraćajne nesreće u Torontu u Kanadi umrla je Angelina Čonkić …