Најближи Анђеле Ђуричић се коначно огласили – ево да ли су за везу са Гастозом

Ненад Маринковић Гастоз, познат по свом шарму и харизми, недељама уназад покушава да освоји срце Анђеле Ђуричић, учеснице ријалити шоуа. Њихови заједнички тренуци пуни флерта и блискости постали су вирални на друштвеним мрежама, а снимци на којима се мувају бележе велики број прегледа. Иако Анђела у почетку делује резервисано и опрезно, многи верују да је она почела да попушта под Гастозовим шармом, с обзиром на њено све топлије понашање.

Анђела, која је већ имала везу пред камерама са Звезданом Славнићем, носи одређену дозу опреза када је у питању нова емотивна повезаност. Њена претходна веза била је врло јавна и носила је много изазова, због чега многи имају бојазан, укључујући и саму Анђелу, када је реч о новом везивању. Ипак, њена подршка на друштвеним мрежама, посебно Инстаграму, указује на то да има зелено светло и за Гастоза. У последњем Инстаграм сторију, Анђелина подршка је показала да стоји уз њих двоје, што додатно подгрева спекулације о томе да би овај флерт могао прерасти у нешто озбиљније.

– Ова цура има све што једну жену чини женом и вредна је и радна, паметна, добра, племенита, храбра, борбена, елоквентна, има држање и понашање даме, несвакидашње је лепа, згодна и слатка….Уз то је и ситуирана и скромна, кад заволи, та кида за своју везу и свог мушкарца, верна му је и лојална до коске…Брат брату, цура је стварно прва класа, рибетина и цуретина и по…Надам се да је Гале свестан како му се са њом срећа насмешила, њих двоје би заједно могли империју створити. Све што има он, нема она, а све што има она, нема он. Савршен су пар, два лица истог новчића. Навијам за њих, а ову цуру баш много поштујем и желим јој љубав тако јаку и лепу каква се само ретко среће, заслужила је то – написала је извесна инстаграм страница, која носи назив “црногорска сирена”, што је Анђелина подршка, која јој води инстаграм профил док је она у “Елити 8” поделила, те се тако може претпоставити да су сагласни с овим речима.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Инстаграм printscreen/andjelaadjuricicc

Ипак завршила са њим

Нажалост, Анђела је нешто раније током емисије рекла јавно да је завшила са Гастозом. Она је разочарана јер Ненад није стао у одбрану Ене против ње, а никад је није одбранио од напада Ненада Алексића Ша.  

– Ивана, ја већ месец дана слушам најгнусније увреде од Гастозовог пријатеља Ша, он никада није скочио да ме одбрани, а за ове ситуације безазлене брани Ену. Са мном више неће проводити време и дружити се, у тој сам фази да ми је једна грешка крај. Он је тај који је потенцирао, мени онда ниси указао поштовање – рекла је Анђела.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Ако ја треба да се склоним због овога и то је разлог да прекинемо комуникацију, онда океј. Ово што је мало пре рекла уопште није на месту. Она нек се гура и инат, а ја ћу рећи по стоти пут да се ниакд нећу мешати у њен однос са Ша – рекао је Гастоз.

– Ово је мој осећај и мишљење, сада сам на делу видела неке ствари. Постоји нешто у њему, тај одбрамбени механизам, али га није показао пре мени – рекла је Анђела. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ovo je bila poslednja Titova želja pred smrt, unuk otkrio strogo čuvanu tajnu

Unuk doživotnog predsednika SFRJ Joška Broz svojevremeno je otkrio javnosti neke od najvećih tajni u vezi sa …