Наша легенда народне музике се развела након 9 година брака – открила зашто је крила крах брака

Певачица Јелена Броћић, позната по хиту “Беле раде,” одлучила је да се повуче са јавне сцене и већ годинама није присутна на естради. Броћићева је током своје каријере била позната по дискретном присуству у медијима, па њено повлачење није дошло као велико изненађење. У интервјуима је истицала да жели да се посвети породици, због чега је свесно ставила музичку каријеру у други план.

„Кроз целу каријеру нисам била често присутна у медијима, посебно у последње време. Одлучила сам да се повучем и потпуно посветим породици,“ открила је певачица. Иако се не појављује на телевизији, Јелена истиче да и даље наступа, углавном на приватним прославама и догађајима, захваљујући препорукама и утиску који оставља уживо.

Њено повлачење из јавности пратиле су и промене на личном плану – певачица је у тајности окончала деветогодишњи брак, о чему се ретко говорило у медијима.

„Ни када сам се удавала нисам то делила са јавношћу, па нећу да делим ни причу о разводу. Увек сам свој приватни живот држала по страни и најважније ми је да заштитим сина Василија“ рекла је раније певачица.

Jelena Brocić
Јелена Броцић / Извор: youtube printscreen/Grand Продуцтион

– Ми смо у добрим односима, што је код неких људи изазвало попречне реакције. Ми да смо се слагали, ми бисмо били у браку, сада када смо се развели, ми смо пре свега људи. Ја не желим да моје дете било шта трпи због тога што смо се ми развели. Не желим да Василије било ког момента осети неки недостатак. Они се виђају, помаже нам колико треба, увек је ту. Направили смо праву причу за Василијево највеће добро – објаснила је Јелена својевремено.

Jelena Brocić
Јелена Броцић / Извор: youtube printscreen/Grand Продуцтион


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Diler uhapšen zbog posedovanja 1, 8 kg kokaina! U Beogradu u pritvoru muškarac (47), a krio je i ovo…! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, …