"Нарикачо са Ибарске магистрале да ти појасним…" Прво оглашавање након што је Сека коментарисала Цецин изглед

Сека Алексић је недавно прокоментарисала стил и изглед своје некадашње пријатељице Светлане Ражнатовић Цеце, поручивши да би на њеном месту шминкеру и стилисти дала отказ.

Због њених речи реаговао је бивши задругар и Цецин пријатељ, Марко Ђедовић. Он се на Инстаграму обрушио на Секу Алексић пошто се препознао у Секином посту у којем га је прозвала да ју је извређао због колегинице Светлане Цеце Ражнатовић.

– Нарикачо са Ибарске магистрале, да ти појасним. За тебе и јесам ријалити лик јер ниси пратила политику некада, нити си ишла на факултете када је то требало, већ си била заузета активностима на Ибарској магистрали и смишљала како Зокију и Капришу да сместиш аферу да не вратиш човеку паре и продавала пријатељице као килограм кромпира – написао је Ђедовић, али се ту није зауставио.

objava Marka Đedovića
објава Марка Ђедовића / Извор: Инстаграм printscreen/marko_djedovic

– Помири се са тим да Цеца, коју си поменула, нема појма када неко од нас нешто напише и да може спасила би те овога што сада пишем. Што се ријалитија тиче, јавно позивам твоју кућну помоћницу да ми се јави да је убацим у ријалити. Нормално, жена када заради може да купује мужеве, а момке пљачкаш и оптужујеш за геј афере, само да би узела неки динар. Много си се утриповала као певаљка, јер ти ниси звезда, ти се певаљка. Много солите памет, а заборавиле сте да је до пре само деценију било срамота родитеље да им деца певају на Ибарској магистрали – поручује Марко.

Подсетимо, певачица Сека Алексић одувек је важила за јавну личност која нема проблем да искаже своје мишљење и став о било чему. Свака Секина изјава привуче пажњу јавности, а тако је било и овог пута, нарочито јер је Алексићева искритиковала изглед регионалне музичке звезде, Светлане Ражнатовић Цеце.

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Мислим да жена која је звезда, а која заслужује да изгледа лепше је Цеца. Цеца треба, по мом мишљењу, да промени шминкера. Кад је видим, ја то помислим.  Исто важи и за њеног стилисту. Не треба нико да се љути. Заслужује да много боље и лепше и скупље изгледа на наступима – рекла је Сека за окупљене медије.

“Свих ових година сам ћутала” Цеца први пут одлучила да одговори јавно након Секиних прозивки 

Певачица Светлана Ражнатовић Цеца годинама мудро ћути и не оглашава се поводом разноразних естрадних сукоба, па чак ни када је реч о пријатељствима која је и сама прекинула.

У недавном интервјуу, певачица је открила разлоге зашто се не оглашава на провокације и критике из света естраде. Њена одлука да остане суздржана изазива радозналост, а Цеца наглашава да сматра да је боље не улазити у јавне сукобе.

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

– Нема ту неке велике мудрости, једноставно не желим да одговарам, не желим да се свађам ни са ким. Не желим никога да убеђујем у супротно, ако мислиш тако – мисли, твој проблем, не занима ме. И онда свих ових година сам ћутала јер не желим да се ваљам у блату, нити да се примитивно обраћам, ни да дозвољавам себи неке непријатне ситуације. Кад неко прича о вама он не схвата да прича у ствари о себи, то је највећа грешка што људи то не капирају – рекла је Цеца и наставила:

– Свим тим мојим ћутањем, јер мене то стварно не занима, не дотиче ме, онда је била прича – она се не оглашава јавно, него ми ради иза леђа. Не, него не можеш да се помириш са тим да мене то не занима. Имам социјалан живот, сјајну каријеру, дивну породицу, сада имам и унучиће, имам дивне пријатеље. Нисам усамљена и несрећна жена, жена сам која има богат друштвени, социјални, професионални живот, пронашла сам се и ту где сам се пронашла ја сам срећна.

Seka-Aleksić
Сека-Алексић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

– Мене естрада стварно не занима, то је мој посао, концерти, оно што морам да испоштујем јесу медији, да испоштујем своју публику, то је мој почетак и крај везан за естраду. Поштујем своје колеге, никада себи нисам дозволила да неког колегу омаловажим, упутим ружну реч, коментаришем на негативан начин. Мене те ствари не занимају, не усрећује ме нешто где бих ја неког понизила да бих себе уздигла. То нису моје перцепције, другачије гледам на живот. Има једна реченица која је вазда важила и мислим да ће важити заувек: „Како сејеш, тако жањеш“, ја се држим тога – рекла је она.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Лепи Мића вришти због дисквалификације из Елите – обезбеђење морало да реагује испред капије

Лука Вујовић је дисквалификован због напада на Ивана Маринковића. Сада многи критикују Жељковог оца, оптужујући …