Након што је потврђено да је Матеја Матијевић напустио Елиту – стигло још важније обавештење продукције

 Учесници ријалитија Елита и верни гледаоци остали су затечени вешћу да је Матеја Матијевић напустио такмичење. Велики шеф је послао писмо којим је обавестио све присутне да је Матијевић, бивши дечко Анђеле Ђуричић, морао да напусти ријалити због хитне операције. Овај потез продукције показује њихову посвећеност бризи о здрављу учесника, што је изазвало низ коментара међу такмичарима, али и бурне реакције међу фановима на друштвеним мрежама, који су пожелели да се Матеја што пре опорави.

Тек што су примили ово писмо, такмичари су се поново окупили јер је стигло још једно обавештење од продукције, изазивајући додатну напетост. Овонедељни вођа прочитао је ново писмо пред свима, док су сви са великом стрепњом чекали да чују нове вести и открију да ли су пред њима још нека изненађења.

 Елитари су одахнули јер су сазнали да је реч о класичном писму пред почетак журке

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

 – Драга Елито, вечерас ће бити журка. Сви Одабрани ће добити 500, а вођа ће одлучити ко ће добити 100, 200, а ко 300 – гласило је писмо.

Одабрани  су имали додатни разлог да се радују. Наиме, они су добили корпу пуну слаткиша од Великог шефа.Судећи по њиховим реакцијама, веома су се обрадовали, те разграбили све исте секунде.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

Журке у ријалити програмима као што су Елита и Задруга постале су кључни део забавног садржаја, јер пружају учесницима прилику да се опусте и покажу своју спонтанију страну. Организоване у различитим тематским форматима, журке често служе као катализатори за нове романсе, сукобе, па и пријатељства. Музички наступи, гости из спољног света и обиље пића доприносе стварању хаотичне, али и узбудљиве атмосфере коју гледаоце држи прикованим за екране. Ове вечери често завршавају неочекиваним расплетима, укључујући свађе и помирења међу учесницима.

Иако су журке замишљене као тренутак одмора, оне су и прилика за продукцију да прикаже учеснике у њиховом најаутентичнијем издању. Алкохол и енергија подстичу спонтане реакције, па су управо током тих догађаја настале неке од најпознатијих сцена у историји ријалити програма. Журке се често препричавају на друштвеним мрежама и у фан групама, а њихове последице, било да су то љубавне свађе или испади учесника, неретко постају теме које доминирају у наредним данима и утичу на даљи ток игре.

Здравствени разлози

Нису саопштили о којој операцији је реч. Обавештење од продукције је гласило:

 – Драга Елито, морамо да вас обавестимо да је Матеја морао да напусти Елиту из здравствених разлога. Мораће да иде на операцију, а вратиће се након опоравка – гласило је писмо.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nije pisac, a njegove knjige prodate su u 200.000 primeraka: Posle dve godine objavio novi roman "Pod tuđim suncem"

Da se novi roman Miodraga Majića iščekivao s velikim nestrpljenjem pokazala je promocija u Beogradu. Nakon …