Након што је Карлеуша добила Футу на суду, Цеца узвратила никад јачим ударцем

Светлана Цеца Ражнатовић најавила је “Ушће 3”, а у ишчекивању тог великог концерта, своју публику жели и да изненади новим песмама, на којима вредно ради. 

Цеца је путем друштвене мреже Инстаграм обрадовала пратиоце новом објавом на којој је 

Фолк дива је била у друштву композитора Александра Радуловића Футе, супруга Марине Туцаковић која је написала за Цецу највеће хитове и пијанисте Милоша Михајловића. 

Док су Цеца и Фута замишљено гледали у папир са стиховима, Михајловић је искористио прилику да забележи овај тренутак као успомену. 

Stori
Стори / Извор: Инстаграм/принтсцреен/цецаразнатовиц

Фута је заједно са покојном супругом створио неке од највећих хитова наше музичке сцене, једно време није се појављивао у јавности, а сада је решио да настави тамо где је стао. 

Да добре ствари не треба мењати, показала је и Цеца, која је након сарадње са чувеном хитмејкерком наставила рад са њеним супругом. 

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Ушће 3 на Видовдан

Светлана Цеца Ражнатовић најавила је “Ушће 3” на Видовдан 

Каријера фолк диве траје више од три деценије, она је синоним за музичке спектакле који привлаче десетине хиљада људи, а сада је најавила још један спектакуларни концерт који публика с нестрпљењем ишчекује. 

– Ако Бог да, следеће године ће за Видовдан бити концерт на Ушћу. Ето, да објавимо тај датум, само чекам званичну потврду од града за термин. Тако да, видећемо се на Ушћу драги моји следеће године на Видовдан. 

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Карлеуша добила Футу на суду

Јелена Карлеуша успела је да поврати званични канал на платформи Јутјуб, за чије је гашење оптужила композитора и супруга Марине Туцаковић, Александра Радуловића Футу и Светлану Цецу Ражнатовић. 

Јелена Карлеуша у августу 2023. године, непосредно пре објављивања албума “Алфа” и “Омега”, остала је без званичног Јутјуб налога. 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: М.М/АТА Images

Иза гашења Јелениног канала стајао је Алексндар Радуловић Фута, композитор и наследник ауторских права Марине Туцаковић, са којим је поп звезда месецима преко медија размењивала тешке речи, оптуживши удовца најплодоноснијег текстописца за скрнављење њеног лика и дела. 

Након што је нове пројекте објавила на новом каналу, који броји скоро 100.000 пратилаца, ЈК је, годину дана касније, према сазнањима домаћих медија, успела да поврати стари, на којем се налази читава њена дискографија, укључујући албуме “Магија”, “ЈК Револутион” и “Дива”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Након дивних вести које је Анастасија поделила, Андреана Чекић јој уделила прелепу честитку "Љубави, радујем се свему што долази"

Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, изненадила је своје фанове …