Миљана на ивици суза – ово су детаљи трауматичног прекида трудноће: "Доктор ми је рекао да је плод стагнирао, осетила сам јак бол у стомаку"

У току емисије ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу. 

Новинари су у једном тренутку подигли Миљану Кулић, како би проговорила о трауматичној ситуацији кроз коју је прошла.

– Моја мама је плакала и позлило јој је, кад је слушала моје излагање. Рекла ми је да одлучим сама, али имала сам максималну подршку од тате и ње. Само сам чекала реч од оног смрада, а он је рекао нисам ја дугме. Рекао ми је роди то дете, било му је тешко да дође таксијем и да поразговарамо. Тад сам већ донела одлуку, кад сам осетила јак бол у стомаку. Доктор ми је рекао да је плод стагнирао, шапутао је то мами, да ја не бих чула. Она је почела да плаче. Зола ми је још више пао у очима, био је са мном због ријалитија. Он не воли никога – рекла је Миљана.

– Шта би се десило да је дете било стопроцентно здраво – питао је Јоца.

– Свакако бих отишла на киретажу, јер не бих била спремна да имам двоје деце од два различита оца. Још сам пила те лекове и не бих имала гаранцију да би дете било здраво – рекла је Кулићева.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Зола је рекао да је лаж то што си га говорила да га не занима дете – упитао је Јоца.

– Рекао ми је да позовем мајку и да се он слаже с тим, индиректно ми је рекао да идем на киретажу – казала је Миљана.

– Шта ти је Марија рекла на крају – питао је Јоца.

– Плакала је, поготово кад је чула да са плодом нешто није у реду. Молила га је да дође, никад то нећу заборавити. Моја мајка је то теже поднела од мене – одговорила је Микси.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TERAO SINA (5) DA MU DIRA POLNI ORGAN, PA MU NA LEĐIMA CRTAO “U” I SVASTIKU Horor u Belišću, ocu iz pakla u telefonu nađeni JEZIVI snimci

Vesti Svet Horor u Hrvatskoj: Terao sina (5) da mu rukama dira polni organ, na …