Миљана Кулић проговорила о болној истини прекида трудноће, споменула и Золу "Мама га је молила да дође, хтела је да му плати пут"

Миљана Кулић недавно је открила да поново очекује дете са Лазаром Чолићем Золом. Иако је испрва била одлучна да трудноћу задржи, суочила се с дилемом због неслагања своје мајке Марије, различитих савета лекара, као и Золине реакције која није испунила њена очекивања.

Јуче је напустила ријалити “Елита” и посетила гинеколошку клинику, где је донела коначну одлуку о прекиду трудноће. Киретажа је обављена јуче, што је четврти пут да се Миљана одлучила на овај корак, сазнаје Pink.rs.

Миљана се убрзо вратила у Белу кућу, а онда је у сузама поделила са цимерима ово четврто болно искуство. Није могла да не спомене Золу који ју је и овога пута повредио својом, како каже, немарношћу. 

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Са Александром Николић и Сандром Обреновић разговарала је у пушаони, а у једном моменту Александра јој је скренула пажњу да мора да буде јака због Жељка. 

– Имаш дете, хвала Богу живо, здраво и право, Овако би га можда изгубила за три дана. Неки људи не заслужују да имају децу – рекла је Александра.

– Да се моја мама понижава, рекла му платићу ти такси, да дођеш и да попричате – рекла је Миљана.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Нема стида, ни срама, нула емпатије – рекла је Сандра.

– Рекао је ја да чувам дете, а он ко зна. Рекао ми шта ти мени гарантујеш? Знаш колико ми је мајка плакала, тата попио лекове за смирење – рекла је Микси.

– Њихова си, ј*боте. Уместо да буде срећан да има дете, он се тако понаша – казала је Александра.

Детаљније погледајте у видео-клипу:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dodeljena Nobelova nagrada za mir 2024: Japanska organizacija Nihon Hidankjo nagrađena za borbu protiv nuklearnog oružja

Nobelova nagrada za mir za 2024. godinu dodeljena je japanskom pokretu Nihon Hidankjo, poznatom kao …