Мирза Селимовић у шоку због директора "Гранда" – певач само изустио: "Је л' могуће ово?"

Данас је одржано још једно снимање најпопуларнијег музичког такмичења “Звезде Гранда”, али је и овог пута са снимања, из оправданих разлога изостао креативни директор “Гранда”, Саша Поповић. 

Подсећања ради, Поповић већ неко време није присутан на снимањима, као ни у јавности, због нарушеног здравственог стања, али из “Гранда” најављују његов скорашњи повратак јер му је све боље. 

Данашњем снимању присуствовала је млада музичка звезде Мирза Селимовић, који је одмах по доласку у студио поздравио окупљене новинаре, али је доживео и изненађење. 

– Поздрав свима. Како сте? – упитао је Мирза са осмехом када је на вратима студија угледао директора Горана Шљивића којег према реакцији никако није очекивао.

Mirza Selimović
Мирза Селимовић / Извор: М.П./АТАИмагес

– О па директор ме дочекује. Каква част. Је л’ могуће ово?- рекао је изненађено, након чега се срдачно поздравио са Шљивићем.

Директор продукције је Мирзи честитао на новом албуму, али и два заказана концерта у Београду који ће одржати 15. и 16. новембра.

Мирза је за Гранд портал потврдио да је недавно пазарио скупоцену машину, а на констатацију да му је добар ауто, кратко је одговорио:

– То ти је као и сваки ауто, лименка на четири точка да те вози и то је то.

Иако данас вози скупоцени аутомобил и велики новац улаже у своје музичке пројекте, Мирза је открио да на почетку каријере није имао да плати песму која је данас велики хит.

– То је нумера “Болиш ме“. Кад сам добио ту песму, позајмио сам паре да бих платио текст и музику, а паре сам вратио тек касније, можда након пола године након неког одрађеног посла. Нисам много радио тих првих година након победе – изјавио је Мирза.

Гранд online/ И. Анкић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TEA TAIROVIĆ MAMI POGLEDE U PROVIDNOJ HALJINI Došla na događaj sa mišićavim dečkom – na pevačici SVE PUCA (FOTO)

Zabava Tea Tairović došla na događaj sa mišićavim dečkom, a ona u providnoj haljini Aleksandar …