"Милици је сигурно тешко, али беба ће све излечити" Ева Рас раставила Терзу на комаде, а она се обратила Величковићевој

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељка Анастасија Буђић угостила је глумицу Еву Рас. Прво је коментарисала најактуелнију тему ”Елите 8”, Борислава Терзића Терзу који је са Софијом Јанићијевић преварио трудну вереницу Милицу Величковић.

– Милице, ако нас гледаш, одушевљена сам што ћеш родити то дете. Нема везе што нема оца, битно је да имаш ту бебу. Јако бих волела да уђе у “Елиту”, али ипак неће. Она је толико јака, не одриче се своје бебе, то је фантастично. Кад би могла да уђе, да се она не нервира, већ он – рекла је Ева. 

Глумица је више пута истакла да Милица заслужује дивљење, јер је у целој невољи одлучила да роди дете. 

Eva Ras
Ева Рас / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Све пакости које су ми се десиле, биле су од жена. Жена која се одлучила да буде самохрана мајка, ставила је то дете испред себе и то је за дивљење. Тих случајева је било одувек, да не живите у заблуди – казала је Ева, а затим додала: 

– Не знамо шта је он доживео и зашто је с њом. Нису све везе засноване на љубави. Можда је била велика привлачност, али не и љубав. Милици је сигурно тешко због свега, али беба ће све излечити и она ће постати још јача.

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

На крају је прокоментарисла и Софију и изнела своје ни мало лепо мишљење о њој. 

– То су мали ђаволи од жена. Њој је само битно да је она добила, а не шта је неко изгубио. Терза је био у тој средини и он је крив за то – истакла је Ева.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Omiljena poza u seksu otkriva mnogo o vama! Ove detalje sigurno niste znali

Oni koji vole pozu “kašika”, važe za velike romantičare, a evo i šta je sa …