Милица Величковић у Шимановцима – објава трудне бивше Терзине веренице обрадовала гледаоце ријалитија

Борислав Терзић Терза и даље ужива у вези коју је отпочео са Софијом Јанићијевић пред камерама ријалитија “Елита 8”, док га је у спољном свету чекала трудна вереница Милица Величковић. 

Њихова веза нагло је прекинута, а Милица се већ неколико пута јавно оглашавала овим поводом, не кријући тугу и разочараност због поступака оца свог детета. 

Ипак, чини се да је фаза туговања прошла, па се Величковићева сада и нашали на свој рачун, а поједине објаве на друштвеним мрежама су у тону прозивки. 

После свега што се издешавало и што је видела, она је решила да своје дете одгаја сама, а синоћ је на брутална начин послала јасну поруку како Терзи тако и јавности својим сторијем на Инстаграму.

Наиме, она је окачила своју слику са Елитовизије из претходне сезоне ријалитија и окачила песму коју је по свему судећи посветила управо свом бившем веренику.

Milica Veličković
Милица Величковић / Извор: Инстаграм printscreen/comaara

– Варао, варао, вагао, лагао, чека те пакао, усијана главо, у најгорим мукама, на њеним рукама, умри, за мене мртав си одавно – гласи текст песме “На њеним рукама” коју у оригиналу изводи Брексвица. Речи песме су дефинитивно послале јаку поруку Терзи, за коју ће вероватно сазнати по изласку из ријалитија.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“NIKADA NIJE TREBALO DA DOZVOLI DA SUKOB POČNE” Tramp okrivio Zelenskog za rat Rusije protiv Ukrajine

Vesti Svet Tramp okrivio Zelenskog za rat Rusije protiv Ukrajine Blic 18. oktobar 2024. 03:14 …