Милица Величковић добила вредан поклон од познатог брачног пара – желе да подрже самохрану мајку у њеној борби

Милица Величковић тренутно је једна од најподржанијих јавних личности на сцени, привлачећи велику пажњу и саосећање публике због тешке ситуације у којој се нашла. Током трудноће, оставио ју је Борислав Терзић, познатији као Терза, због Софије Јанићијевић, с којом сада борави у ријалитију “Елита”. Ова болна ситуација изазвала је бројне реакције, а подршка за Милицу не долази само из редова ријалити учесника, већ и од стране гледалаца, других јавних личности, па чак и инфлуенсера који су иступили у њену одбрану.

Многе познате личности из света шоу-бизниса, као и велики број гледалаца, изразили су солидарност са Милицом, што је постало евидентно на друштвеним мрежама, где је добила огромну подршку. милица је сада почела да добиај и поклоне.

 

Милица је на свом Инстаграму поделила снимак на којем јој познати тиктокери Марко и Маријана Филиповић уручују поклон. Наиме, Марко и Маријана су познати као промотери породичних вредности и желели су да пруже подршку девојци која ће, по свему судећи, постати самохрана мајка.

Поклонили су јој белу комоду на којој је насликана Мари, маче из познатог Дизнијевог цртаног филма Мачке из високог друштва из 1970. године.

– Погађајте коме смо донели ову прелепу комоду – написао је Марко.

Komoda
Комода / Извор: Инстаграм printscreen/marko.filipovic87

Терза је фолирант

Милица се недавно укључила у емисију у оквиру Елите и том приликом поразговарала са душицом Јаковљевић

– Надам се да ће заувек остати заједно, баш су исти ниво – рекла је Милица.

– Он је био диван док је плакао у студију, просто предиван, али после два дана више није. Надамо се да ће према Софији бити предиван – рекла је Душица.

– Дечко је највећи фолирант, надам се да ће остати са Софијом да мене не би смарао када изађе јер је Н.Н, али нек буде с неком другом, само мене нек не зове – рекла је Милица.

– Да ли си стварно одлучила да га лишиш сваког родитељског права и да упишеш да је отац детета Н.Н. лице? – упитала је Душица.

– Наравно, зашто не бих? Доживљавам га као да би отишао у продавницу и пре купио себи смоки,а не детету чим је спреман да ради овакве ствари док је сам трудна у шестом месецу. Не треба ми стварно, ни мом женског детету. Још већа срамота ће га бити што сви знају да је он отац, а уписан је као Н.Н. – рекла је Милица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Сергеј Трифуновић пријавио супругу за породично насиље – полиција у стану на Вождовцу

Глумац Сергеј Трифуновић пријавио је синоћ за насиље своју супругу Исидору Мијановић, сазнаје Курир. Према …