"Месечно трошимо 10.000 евра" Ђанијева супруга разбеснела јавност, погодила и познату фолкерку – "Људи немају хлеба, а они се бахате"

Познато је да многе јавне личности имају велике месечне расходе, поједини не крију који су то изности, па је тако Мирослав Илић једном приликом рекао како му је за живот на месечном ниову потребно око 3000 евра. То је изазвало бројне расправе, а онда су и остали познати почели да се оглашавају са својим бројкама, поједине су биле вртоглаве. 

Слађа Трајковић, супруга певача Ђанија Трајковића, изнела је како на месечном ниову потроше 10 000 евра. 

– Ма какви 3.000 евра, једино ако се греје на Смедеревац на дрва. Мени толико само за рачуне треба. На рачуне највише трошимо, јер сад нигде не идемо, 10.000 евра минимум. Четири стана, па за све рачуни, инфостан, струја… Онда плате, фирма, доприноси… Трошкови су нам огромни – изјавила је тада Слађа.

Đani Trajković, Slađa Trajković
Ђани Трајковић, Слађа Трајковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Њена изјава разбеснела је јавност, па је Слађа потом боље објаснила шта је хтела да каже:

– Јесте, али људи нису разумели на шта сам мислила када сам то рекла. Ђани је добро зарађивао, па смо подигли кредите, плаћамо деци школовање, стигла нам је и беба. Рачуни, доприноси, порези… Ми не једемо кавијар и не разбацујемо се, и ја бих волела да нам је довољно 300 евра месечно. Нико не ради у породици тренутно! Помажемо синовима и издржавамо ћерку, која има 15 година – рекла је она пре неколико година за медије.

Фолкерка Зорица Марковић није могла да прећути на ову Слађину изјаву, па је додала: 

Zorica Marković
Зорица Марковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Знам да су они богати и да имају толике некретнине и да треба све то одржавати, плаћати, али то је претерано велика цифра. Не памтим ко је рекао да му треба 2000 или 3000 евра. Па шта радите са тим парама? Једу златне честице сваки дан? Не разумем. Ко има ко може да приушти себи тај луксуз, у реду, али не треба махати тим цифрама, људи немају хлеба да једу. Мене је то увек нервирало. Махали су невероватним цифрама за Нове године, за наступе. Ја им желим да имају што више и да троше још више, свако има право да заради и троши како хоће. По мом мишљењу, паметније је ћутати, него овом народу који је у овој ситуацији, а чека нас још већа криза, такве ствари говорити – рекла је Зорица тада. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"OTROVANI SU" POTRESNA ISPOVEST OCA DEJANA I SAŠE MATIĆA: Predozirani su kiseonikom, supruga i ja smo pokušali sve…

Najpoularnija braća na estradi Dejan i Saša Matić do svoje sedme godine živeli su u …