"Ма бре пустите ме да живим" Сека Алексић искрено о својој КИЛАЖИ – Какав нутрициониста, ја не подносим тортуру!

Наша позната певачица Сека Алексић наступала је у једном престоничком локалу.

Том приликом је Сека одлучила да пре свог наступа, поприча са новинарима и одговори на питања о којима није до сад говорила. 

Као што знамо она вредно ради на свом албуму, док су прве три песме већ угледале светлост дана и постале веома популарне у јако кратком временском року. Испричала је како је веома задовољна реакцијама публике.

Seka Aleksić
Сека Алексић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

– Јако сам задовољна и нисам ни очекивала да ће у том неком брзом моменту све песме да уђу у трендинг, да ће да се слушају, али ето свакако да је задовољство и да ми је драго што се то десило – испричала је Сека, па открила какве ће бити преостале песме које ће ускоро угледати светлост дана:

– Биће врло сличне зато што када нешто направите добро, онда немојте то мењати, немојте експериментисати што сам ја некад покушавала, али добро, музика је некад таква да морамо мало да будемо иновативни и другачији, али биће у мом фазону. Радиће нешто Теа, нешто ће радити неки нови млади људи, имаћемо можда и неке дуете, тако да биће занимљиво свакако – описала је певачица.

Сека неретко коментарише своју килажу, као и одржавање линије дијетама и здравом исхраном, па се осврнула на тренутну ситуацију са килограмима.

Seka Aleksić
Сека Алексић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

– То је нон стоп, иде и враћа се, нема то шта прорадило, дијета покушава да ради читав живот, ал не успева јој –  признала је Алексићева.

Објаснила је шта јој најбоље стоји и када изгледа најлошије. 

 – У принципу то су неки почеци када сам се сама облачила, али тада је то био треш и кич, а сада је тај кич и треш дошао до светских брендова тако да ни то нема правила, али ја можда изгледам најлошије када се угојим свакако, али највише у светлијим бојама. Ја сам себе научила да волим тамну гардеробу и мислим да ми то најлепше стоји и ја се најбоље осећам и имам највеће самопоуздање када носим тамне ствари. Ја сам то открила пре две године и не мењам, видите да сам ја нон стоп у црном, боју ћете ретко видети – почела је Сека са причом, па признала шта њен супруг Вељко мисли о стајлинзима које она носи:

 – Њему се све допада, он је јако срећан и задовољан и њему је то све супер – коментарисала је певачица.

Сека никада није крила да воли да поједе и нешто нездраво и калорично од хране, а једном приликом је чак снимала и видео о пасуљу који је придобио велике симпатије гледалаца, те је сада открила да ли је он забрањен у току дијете.

”Није, што би био, пасуљ није тесто што бисмо бранили. Пустите бре нутриционисте, какви нутриционисти, ја сам нутрициониста сама себи, ја кад сама себи кажем не једи, ја смршам, кад кажем једи, ја се угојим и то је то. Какав нутрициониста, ја не подносим тортуру, мени кад неко каже 150 грама, 30 грама, немој воду, узми сад воду, ма бре пустите ме да живим.”

Осврнула се такође и на свој почетак, с обзиром да је већ дуго година на сцени и описала како се осећа сад после свих достигнућа.

 – Најлепше ми је сад зато што прво убирам плодове тог рада, а друго што кад погледам све уназад колико сам свега направила, концерата, успешних албума, шта сам све прошла, колико сам у животу концерата хуманитарних одрадила, колико сам упознала неке дивне људе кроз каријеру заиста сам једна поносна жена. Била сам ја и пре сигурна у себе, ја сам увек имала самопоуздање чак и кад није требало потребе и разлога, али сам имала неку луду срећу да сам увек наилазила на добре људе, све оно што сам ја желела се остварило на прави начин, али интуиција је веома важна ствар, да слушате себе и да слушате оно што желите и трудите се да будете пре свега вредни – објаснила је Сека.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“Plavuše su fatalnije, ali crnke ostavljaju duži trag. Uđu ti u krvni sistem”: Edita Aradinović PRVI PUT O POMIRENJU sa bivšim dečkom: “Ljubav je jača od svega”

Zabava Edita Aradinović prvi put o pomirenju sa bivšim dečkom: “Ljubav je jača od svega” …