"Лукас ме преварио, а Карлеушу сам оговарала" Милица Павловић оштро о Аци, а није прескочила ни Јелену

Певачица Милица Павловић недавно је гостовала у једном хрватском подкасту и том приликом је проговорила о Аци Лукасу и Јелени Карлеуши.

Никада се не бих помирила са Лукасом

Милица је признала да се никада не би помирила са Ацом Лукасем.

 – То ми је болна рана. Аца је велики уметник и заиста оставља трага у музици, један једини такав и аплаудирам свему томе. Везивало нас је пријатељство и због тога смо снимили дует, али он је завршио каријеру код мене. Никада се не бих помирила са њим. Имала сам ружно искуство – признала је Павловићева у “Инкубатору”, те додала:

 – Јако непријатно искуство. Ја сам искључива када су те ствари у питању, када ме з*знеш тешко преко тога прелазим – јасна је била певачица.

Aca Lukas
Аца Лукас / Извор: АТА images

Оговарала сам Карлеушу

Насупрот причи о лошем односу са колегом, светли пример односа на естради је њено пријатељство са Јеленом Карлеушом.

 – Јелена је моја пријатељица и моја колегиница. Волим њену музику и начин на који приступа овом послу. Јуче сам је баш “оговарала”. Она је једна од негованијих жена које познајем. Приванто Јелена нема везе са овом коју гледамо на телевизији. Волим што је другачија од осталих – признала је Павловићева.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: М.М/АТА Images

Изгубила сам живце због Лукаса

Иако су годинама уназад неговали колегијалност, па и пријатељство, које су 2018. године крунисали заједничком песмом “Кидаш ме”, Милица Павловић и Аца Лукас већ годинама нису у добрим односима.

Павловићева и Лукас заједно су снимили нумеру и спот за поменуту песму, али ауторска права на њу има само фолкер. 

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Милица због пријатељских односа које има са певачем није инсистирала на потписивању уговора, те је сада, како наводи, због своје лаковерности и поверења у колеге зажалила.

 – Ово је сигурно најскупља песма у мојој каријери – прво су ме музика и текст, затим спот и наступ, а онда и перформанс и промоција заиста коштали много улагања, а онда сам и много живаца изгубила и доживела много стреса због ове песме, јер сам након свега поменутог морала да је уклоним са Јутјуба и тако спречила ризик да ми цео канал страда због једне песме. И много тешко сам то поднела. Знате ме довољно добро, врло сам фер и посвећена, трудим се да све у мојој каријери буде посложено “под конац”, поштујем сваки договор и обећање. И верујем. Испоставило се да ми ово последње и није баш паметно, јер то што због поверења, поштовања и пријатељства нисам потписала “један папир” направило је овај проблем. Пошто ме довољно познајете, јасно вам је да веома често помислим на ову песму и да се сваки пут исто изнервирам. Али, све ово ме је научило једну важну лекцију. Од тог дана буквално и ко дише ваздух у студију док се нешто ради – потписује уговор. Није ми тешко, имам безброј тих “важних папира” и сви су на сигурном. За сваки случај. Неће више Милица Павловић да буде будала – написала је певачица на друштвеној мрежи Инстаграм својевремено.

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“DANAS JE POSEBAN DAN” Vučić čestitao 16. rođendan SNS-u: Kao ponosni član te stranke očekujem još mnogo toga dobrog (VIDEO)

Vesti Politika Vučić čestitao 16. rođendan SNS: Kao ponosni član te stranke očekujem još mnogo …