"Крезава, ћорава, ћелава вештица" – Асмин Дурџић прекинуо сваки контак са њом, па је извређао: "Смрди на 16 метара"

Месецима је медијска сцена била обележена сукобом између Јасмине Ахмић, мајке актуелне учеснице ријалитија “Елита”, Анели Ахмић, и Асмина Дурџића, познатијег као Алибаба, Анелиног бившег партнера. Овај жестоки медијски рат пратио је њихове приватне размирице, које су доспеле у јавност и постале главна тема таблоида. Свака страна упорно је износила оптужбе и своје виђење догађаја, чиме су додатно доливали уље на ватру. Посебно осетљив моменат био је када се у њихов сукоб укључила и Анелина мајка, отворено подржавајући своју ћерку у овој борби.

Ипак, делује да је тренутак за ескалацију коначно стигао, јер су “ратне секире” откопане након најновијег саопштења. Наиме, након што је Дурџић најавио да планира да ожени познату старлету Станију Добројевић, Јасмина Ахмић није остала нема. Њена јавна реакција, у којој је оштро напала Асмина, дала је нови замах овом сукобу, наговештавајући да ће тензије између њих двоје достићи врхунац, а медији са нестрпљењем прате како ће се даља драма одвијати. 

Алибаба није могао да остане имун на њене речи, па се огалсио за Pink.rs и жестоко јој узвратио, а уз то са нама и поделио доказе како га Јасмина, како он каже, уходи на друштвеној мрежи Инстаграм. 

– Не бих да дајем крезавој, ћелавој, ћоравој вештици много на значају које се чак и син стиди! Баба стави зилет на ухо, шрафцигер у косу уместо шнале и утрипује се да је звезда. Замолио бих је да ме престане уходити, паметније би јој било да иде скидати каменац са она 3 зубића што има у глави, уместо да прозива све по порталима луда баба! То је луда баба која смрди на мокраћу, не можес јој прићи на 16 метара од смрада. Вероватно јој је криво што сам јој одбио захтев, па јој пропао план да изводи њене враџбине, па дивља по порталима. Ево и доказ да ме уходи – поручио је Асмин за Pink.rs. 

Asmin Durdžić
Асмин Дурџић / Извор: Youtube printscreen/Blic

Јасмина ударила на Елу

Ипак, Јасмина има нову фиксацију, те је недавно жестоко оплела по елитарки Ели Чолић.

– Некада, у моје доба, биле су групи девојке, то су оне девојке које јуре познате бендове, као некад Битлсе. Лудовале би за њима, па касније са њима спавале. Ја сам мислила да то више не постоји, а она ње уствари таква. Тамо је нашла оног несретног, малог Пеју, нема тамо нико други познат, а њему су родитељи познати. Ена читав живот јури те познате, хвали се:”Не знаш са киме сам ја све била, то су ови, то су они”. Она је болесна, поремећена. Оне речи које она говори, то може само из сотоне да изађе. Она је из неке фамилије, шта је то, па се толико хвали? Читала сам ја свашта о томе.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Не крије да о њој има најгоре могуће мишљење.

– Ена је болесна, поремећена особа која хоће да буде дама, а није. Гледа у плафон када прича, што каже Анели, има коцкасту г*зицу и криве ноге. Она ће да вређа моју Анели? Она Анели не може полизати стопала! Она је нула од жене, невиђено чудо, катастрофа од особе. Качавенда, нема шта јој не каже, а ова дође и каже:”Ја вас поштујем”. Хоће све јаке играче да привуче себи. Купи тамо пепељаре по казину, обична конобарица, а прича да је дизајнерка. Прича јуче да је креаторка, па она хаљина од плиша што је јуче носила, има да се купи на сваком штанду. Јака јој креација, у вражју матер – закључила је Јасмина Ахмић за Pink.rs. 

Извор: Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PORODILJI IZ IVANJICE SE UGUŠILO NOVOROĐENČE Porodica neutešna tvrdi da su bebu UBILI SVOJIM NEZNANJEM: “Blago se čula kada su je izvadili i poslednji put pokazali nesuđenoj majci”

Vesti Društvo Porodilji iz Ivanjice se ugušilo novorođenče 22. oktobar 2024. 21:18 Tragičan događaj, prema …