Испливале вреле фотке као доказ! Филип Цар и Маја Маринковић се помирили

Маја Маринковић и Филип Цар обновили су своју страствену емотивну романсу, пише “Pink.rs”. Њих двоје су, наиме, обновили контакт по завршетку њеног учешћа у “Елити 7”, таман у време када је он рашчистио однос са Александром Николић, са којом је добио ћерку Леону.

Тајно су се виђали и састајали на хрватском приморју, а новинари и фанови су их раскринкали у више наврата, међутим, они би сваки пут демантовали да су у контакту, те да су поново у емотивном односу, иако су за то објављени докази.

Pink.rs дошао је у посед доказа да су Маја и Цар поново у љубави – забележили су мноштво заједничких тренутака, од којих највећу пажњу привлаче они страствени, у кревету.

Маја је једном приликом искористила прилику, те је забележила фотографију и са Филиповим псом, а кад год би били раздвојени, комуницирали су редовно путем видео-позива.

Подсетимо, они су се летос виђали и у Новом Винодолском, одакле су сада такође испливали њихови снимци.

– Видела сам Цара и Мају у Новом Винодолском. Нажалост, немам слике. Шетала сам поред нашег хотела и тик до њега је пицерија “Вал”. Убрзала сам корак да би их боље видела и заиста су они, Хтели су ући у пицерију, али она понедељком не ради. Јако ми је жао што их нисам сликала, нећу себи то опростити. Она је, као и увек, обучена оскудно, а Цар у трегер мајици, кратким панталонама и јапанкама. Убрзо су сели у црни мерцедес и одјурили – рекла нам је летос једна мештанка и додала да јој је унук јавио да их је неколико пута видео у Цриквеници, Филиповом родном месту.

Maja Marinković, Filip Car
Маја Маринковић, Филип Цар / Извор: Youtube printscreen/Zadruga official

Pink.rs Дарко Танасијевић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ne znaju za bol: U ovom selu svi imaju dobar holesterol, a varenje im radi “kao sat”!

U italijanskoj regiji Breša nalazi se ribarsko selo Limone sul Garda gde žive ljudi sa …