Због ове девојке Матеја је шутнуо Анели – Ахмићева у делиријуму након сазнања, ево кад се Матијевићева симпатија усељава у Шимановце

Хаос и скандали током синоћне емисије “Питања гледалаца”. Милан Милошевић једним питањем узбуркао је емоције Матеје Матијевића, који је коначно показао жену за којом му срце жуди, и то свима. 

Упркос тврдњама да је то не дотиче, Анели је имала штошта да каже о плавуши која је човеку за којим она јури украла срце. 

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

– Матеја, да ли је теби Ена мама па да ти бира девојку? Хоћеш ли њу питати која јој се свиђа, па да будеш са њом? Види се да ти се Анели свиђа, али те је госпођица пореметила од споља – гласило је питање.

– Ми смо овде причали о свему како је текло. Мени Ена није мајка, нити ми бира она девојку, нити ми било ко овде бира девојку. Ена ми је пренела везано за девојку од споља, где сам ја скочио и схватио: “Је л’ могуће?”. Ја нисам био сигуран у тај однос, све смо причали, нити желим да будем у том односу, нити желим да будем с било ким овде, ето, заиста – рекао је Матеја.

– Има утицај. Пореметило ти је. Сам си рекао да си однос са Анели рекао знајући да Ена улази и да није основни разлог што ти је рекла: “Од**би” – рекла је Качавенда.

– Задатак је поново почео да вас спаја, твоје дружење са Еном те је одвојило од ње. У недељу када је она отишла у изолацију, ви сте се опет спојили, а сада не причаш са Еном – рекао је Бебица.

– Кад ти кажеш: “Ја поцрвеним”, не, то је само када је ова тема у питању, твој однос са Анели је променљив. Нека си их оплео овде у радију јер је то Анели сакрила од нас, као не интресујеш је, а овамо се жвалавите код роло врата – рекла је Милена.

– Милане, он је дерле, није дорастао својим годинама. Он је неиживљен дечко, за мене је он једна будалетина – рекла је Анели.

Нико није очекивао, али Матеја је приликом уласка понео ни више ни мање – слику његове симпатије!

Ахмићева је обрнула плочу након што је видно изнервиран Матијевић отишао до собе како би донео фотографију мистериозне плавуше која му је окупирала срце. 

Матеја је показао слику Милану Милошевићу, а он је окренуо ка гледаоцима. На слици је селфи прелепе плавуше по имену Лана Вуковић. Лана је била победница избора за мис Хрватске ове године, а цео црни сто сложио је да је много атрактивнија од Ахмићеве, што је њу потпуно девастирало. 

– Он само жели да ме омаловажи, то је његов једини циљ. Не могу да верујем – викала је она.

Видећемо је ускоро овде, осећам – рекао је Муњез. 

И заиста, уопште не би требало да чуди ова његова опаска. Наиме, званичан Инстаграм профил ружичасте телевизије заиста и прати Вуковићеву на овој друштвеној платформи, те не би чудило да Милица и Жељко Митровић одлуче да обогате имање Матејином симпатијом. Нема сумње да би динамика ријалитија добила и те како на брзини уколико се ова лепотица усели у Белу кућу. Ипак, све остаје на претпоставкама, а публика се нада интригама и хаосу убудуће. 

Lana Vuković
Лана Вуковић / Извор: Инстаграм printscreen/lanaa_vukovic

Детаљније погледајте на снимку испод:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SIN ŠABANA ŠAULIĆA ČEKA DRUGO DETE! Pred Ildin koncert saopštena najradosnija vest

Sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo, u skladnom je braku sa suprugom Marinom, koja …