За длаку избегнута трагедија: Барбара Бобак са музичарима у Словенији доживела пех, непознато лице исекло гуму на десет места

Популарна певачица Барбара Бобак доживела је непријатност у Словенији, где је са својим тимом кренула комбијем на наступ. 

На путу до места где је наступ био заказан су открили да им је гума на комбију исекла непозната особа и то на чак десет места.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/barbara.bobak

Инцидент се догодио током вожње када је тим приметио проблеме с гумом, а ситуација је могла бити далеко озбиљнија да нису на време стали у зауставну траку.

– Драги моји, наступ у Љубљани ће вероватно мало каснити, пошто је неко много паметан решио да нам измасакрира гуму на комбију (један убод није доста, дај 10…) – написала је и у неверици додала:

– Немам коментар…

Срећом по све, инцидент који се десио није оставио никакве последице по Барбару и њен тим, а наступ је на одушевљење публике одржан и Бобак је показала зашто је једна од најтраженијих певачица на нашим просторима. 

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/barbara.bobak


Izvor:Srbija Danas

Check Also

APELACIONI SUD U NIŠU ODBACIO ZAHTEVE BRANILACA, OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE ILIĆ OSTAJU IZA REŠETAKA! Oglasio se advokat osumnjičenog Srđana Jankovića!

Apelacioni sud u Nišu doneo je odluku po žalbi dvoje advokata koji brane Srđana Jankovića i …