Жесток сукоб на естради – Дара хистерично викала на Шака Полументу, телефон одзвањао: "Како ти то причаш за мене?" Певач се огласио видно потрешен

Певач Шако Полумента је једном приликом изјавио да га колеге са којима има дуете не зову на концерте као госта, а разлог тога је навео да би добио већи аплауз од њих. 

Управо због тога дошло је до бурне реакције Даре Бубамаре, која је уздрмала јавну сцену. Извор је за домаће медије препричао детаље њиховог сукоба.

– Шака је звала Дара и буквално вриштала преко телефона. Толико се драла да му је телефон одзвањао – рекао је извор и додао:

Питала га је: “Ко си ти да причаш да сам ја умишљена звезда? Напуни бар пола Арене, па се јави!”. 

– Могу вам рећи да се Шако заиста потресао. Није очекивао овакво понашање. Она је толико година на естради, требало би да зна како функционишу ствари, а не да напада свог колегу, а није га ни питала на шта се односило то што је рекао. Уосталом види се колико га поштује пошто га није звала као госта на свој концерт – потврдио је један извор .

Поводом ове ситуације огласио се и Шако Полумента.

– Звала ме је Дара. Свашта ми је рекла, а нисам јој ни ја остао дужан! Не знам шта сам погрешно рекао да се толико увреди. Мене нико не штити, немам подршку, зато и не радим ту Арену. Све ми се скупило. Ово сам најмање очекивао од ње. Покидао сам лигаменте на рамену, па идем на снимање. Вероватно ми предстоји операција, мајка ми је пре три месеца умрла, не знам више куд ударам – изјавио је Шако за “Свет”. 

Никад доста сукоба за Дару

Недавно дошло је и до сукоба међу Даре и њеног колеге Слоба Радановић због песме “Инфаркт душе”, о чему се дуго писало. Дара је тим поводом видно била потрешена због Слобиних поступака. 

Sloba Radanović, Dara Bubamara
Слоба Радановић, Дара Бубамара / Извор: Србија Данас

– Марина Туцаковић ме је звала 2021. године да чујем песму. Дошла сам, одушевила се, снимила сам песму, још са момком тим, Жељком Николићем, који тек почиње… Аутори имају ту песму, је ли, и чује је Слоба. Нудио је Цеци и Тањи Савић песму, да сниме као дует. Цеца је одбила. Знао је да је песма купљена – изјавила је Дара.

 – Жељко је чуо да се Слоба хвали да је то његова нова песма. Била сам на сахрани Слобиног оца, помагала му, ниједног момента није позвао ни мене, ни Жељка! Песма је два пута продата! Рале је радио песму са Марином. Слоба подмеће ногу дечку који тек почиње. Е, онда сам му скинула песму са Јутјуба. Сад ће и суд, и све, свашта ће ту да се дешава – додала је узнемирено певачица. 

– Хтео је маркетинг преко мене. Ово је постало гажење преко мртвих! Ја сам лично била ту кад је дат новац за песму. Адвокати су се чули са Ралетом, видећемо шта ће бити – изјавила је раније Дара за домаће медије.

Извор: Свет


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Policija traga za 2 žene iz hotela gde je gde je pronađen mrtav pevač: Gost je rekao"Čuo sam jak vrisak, a onda ugledao policiju"

Kasno sinoć svet je potresla vest da je bivši pevač benda “One Direction” Lijam Pejn …