Ево како би Терза сада реаговао када би угледао трудну Милицу – на ове речи занемела цела "Елита"

Седма сила је током емисије “Питања новинара” подигла и Бору Терзића Терзу.

Он је овом приликом проговорио о трудној Милици Величковић, али и вези са Софијом Јанићијевић.

– Терза, због чега си плакао током журке? – упитао је Дарко.

– Искрено, јер сам урадио све ово јавно и повредио Милицу. Софији сам образложио због чега сам ронио сузе – казао је Терза.

– Како реагујеш на то што Софија не жели да те гледа док плачеш, те ти и замера јер си плакао?! – упитао је Дарко.

– Мислим да је њој само до тога да не показујем људима своје слабости. Ја сам јој објаснио да сам човек од крви и меса, емотиван сам момак. Лакше ми је било тако, морао сам да се исплачем. Свестан сам онога шта сам урадио. Нисам заправо 100%, али с неке стране јесам – истакао је Терза.

– Рекао си да су ти велика брига Софијини родитељи и то што она сад пролази због свега што вам се дешава. Зар не треба, како мисле многи да ти највећа брига буде трудна Милица? – упитао је Дарко.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Нико није рекао да мени Милица није брига, само верујем ни да Софијиним родитељима није лако. Бринем се о њој, пружио сам јој пажњу максималну. Уколико се они буду противили, ја ћу с њом попричати. Не желим да она пати никако – истакао је Терза.

– Многи се питају да ли те више занима како њени родитељи реагују, или како се Милица осећа и како теку њени дани? – упитао је Дарко.

– Шта је у мојој глави, то нико не зна. Често размишљам како бих реаговао да дође, пипнуо бих је за стомак. Сетио сам се пре неки дан кад смо ишли по први пут заједно код гинеколога.

– Ти си рекао да ти је Софија на првом месту – казао је Дарко.

– Кад је у питању љубавни живот. Она је мислила да плачем због Милице онда, зато сам јој ставио до знања да је мени она на првом месту – казао је Терза.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SKANDAL! Žapcu oduzeta vozačka dozvola jer je vozio u suprotnom smeru: Imao sam svoju misiju, ko zna šta mi je bilo u glavi

Nebojša Tubić Žabac je majstor za skandale. Kontroverznom biznismenu iz Novog Sada nedavno je oduzeta …