Драма у Нишу – Марија Кулић ван себе: "Тресем се код куће…" Миљана поново разбеснела мајку

Миљана Кулић и Борислав Терзић Терза јутрос су напустили ријалити како би присуствовали заказаном суђењу. Миљана је због увреда прошле године тужила Терзу и Милицу Величковић, а сада је решила да одустане од те тужбе. 

Миљанина мајка, Марија Кулић, је побеснела због ове Миљанине одлуке.

– Када јој је претио Миљана је хитно звала адвокате, претила тужбом, ја сам ангажовала њих, а она је сада повукла све. Не зна шта ради, уопште не желим да губим живце поред ње, ја се кући тресем и изнервирам иначе кад се тако нешто дешава и кад јој прете у ријалитију, а сад сам рекла нека је вуку и шутирају мене то не занима, што се мене тиче обезбеђење не мора ни да улази. Да ја идем у Руму да тражим адвокате, да једва чекам суђење да Терза одговара, она повуче. Сваким даном све више доказује да не зна шта ради. Она ми је јуче на прегледу рекла да ће то урадити, ја сам је саветовала да не треба, али њој је било жао да га тужи јер ће постати отац ускоро – рекла је она на почетку.

Терза је пред камерама оставио трудну Милицу Величковић и упустио се у романсу са Софијом Јанићијевић. Сада је Марија дала свој суд о овој ситуацији:

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Marija Kulić, Miljana Kulić
Милица Величковић, Борислав Терзић Терза, Марија Кулић, Миљана Кулић / Извор: Србија Danas/Youtube printscreen/Zadruga

– Катастрофа шта је урадио Милици, ја сам се прва згрозила кад су сви хвалили да је трудна. Ја сам видела и код ње и код њега нелагодност, они су плакали од туге и мук, али да би људима замазали очи. Онда су рекли да су пресрећни, кад је нешто лажно врло кратко траје. Она је исто без мозга – рекла је Марија.

Марија је открила и детаље Миљанине трудноће.

Marija Kulić, Miljana Kulić
Марија Кулић, Миљана Кулић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Донела је одлуку да прекине трудноћу, њој је де димер висок, водили смо је код хематолога. Трудноћа угрожава њен живот, више него бебин. Докторка јој је рекла да не сме да прекине трудноћу док не прими одређен лек – рекла је Марија.

Извор: Блиц/Милица Милојевић/Пренела И.Р.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TRAŽILA MI JE 200 EVRA ZA KIRETAŽU! Zola progovorio o Miljaninoj trudnoći, raskrinkao Kulićku, pa isprozivao Mariju ya sve pare

Pre tri nedelje, javnost je ostala šokirana saznanjem da je aktuelna učesnica “Elite 8”, Miljana …