"Да ли сам ја НАЈГОРА", Мирка Васиљевић се хитно обратила јавности

Глумица Мирка Васиљевић годинама се није појављивала на друштвеним мрежама, а недавно је отворила Инстаграм профил.

Ова одлука изненадила је многе, с обзиром на то да је њен супруг, фудбалер Вујадин Савић, често делио њихове заједничке тренутке на друштвеним мрежама, а фанови су јој често саветовали да се придружи што она није учинила годинама.

Глумица се обратила својим пратиоцима на друштвеној мрежи и поставила занимљиво питање.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Инстаграм printscreen/vasiljevic_mirka

Наиме, Мирка се снимала у аутомобилу, у ком како каже, обавља скоро све дневне активности.

– Мене занима да ли сам ја најгора или има сличних као што сам ја? Да вам се у ауту све налази. У ауту ужинате, у ауту обављате разговоре, у ауту размишљате, доносите одлуке, нашминкате се, понекад попијете нешто и држите ствари које вам требају за тај дан – запитала се Мирка Васиљевић.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Инстаграм printscreen/vasiljevic_mirka

Мирка Васиљевић о Вујадиновим фотографијама на којима је са другом девојком

У медијима се појавила вест да је Вујадин наводно преварио Мирку, а она је прокоментарисала сада те фотографије које су доспеле у јавност. Подсећамо, пре неколико година фудбалер је усликан како у парку вежба са непознатом девојком, а том приликом је руке држао на њеној задњици. На питање да ли је њу преварио супруг, дала је следећи одговор:

– Ја кажем, то је оно што сам ти причала, мени је најбитније да нас двоје знамо шта и како је. Нас двоје имамо право на нешто наше, наш неки однос. Ја сам и рекла, он јесте на тим фотографијама и то је једноставно изашло у новинама. Нас двоје знамо како смо то решили код куће и зашто смо решили и да ли је било потребе да решавамо. Те неке ствари треба да буду и само наше, не ни наших родитеља, ни наше деце, само наше. Сутра и моје неке ствари које изађу у јавности или не изађу, он чује, не чује… Мислим, није ни битно да л ће изаћи у јавност или не, најбитније је шта нас двоје знамо, шта осећамо и шта је са нама – рекла је Мирка.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Инстаграм printscreen/vasiljevic_mirka

 Једина је негативна страна медаље када се бавиш јавним послом то може и неко други да чује и види кроз новине, али најбитније је шта нас двоје знамо и осећамо и да то решавамо. Нема потребе да то објашњавам у јавности јер је то наше. Ја никада не знам шта ће нама живот да донесе. Не желим ништа лоше и самим тим никада не сумњам и не улазим у проверавања јер сва та негативна осећања нису добра јер привлачите нешто негативно. Ако и дође до тога, нећемо му окренути леђа и направити се да се то није десило него ћемо на наш начин то решити, јер то тако треба да буде – истакла је Мирка на “Hype” телевизији.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Кад достигнем ниво, идем даље" – Јована Јеремић откирла да ли заиста напушта Пинк телевизију

Водитељка Јована Јеремић прославила је свој 34. рођендан уз гламурозну журку, чиме је још једном …