Гастоз ПЕДАЛИРАО Анђелу – прво је јавно понизио Ђуричићеву, а онда је наставио да јој упропашћава ноћ

Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз већ неко време нису у најбољим односима, а њихова напетост кулминирала је током недавне журке у ријалитију „Елита“. Оно што је требало да буде опуштена и весела ноћ, претворило се у драматичан сукоб пред камерама. Све је почело када је Гастоз добио поклоне од својих фанова – пакете слаткиша и пића, идеалне за предах пред журку. Изненађен и раздраган, поделио је део поклона са Анђелом, али начин на који је то учинио само је погоршао њихов нарушени однос.

Бесно је однео слаткише у спаваћу собу и бацио их пред Анђелу, изазвавши њено запрепашћење. Анђела је остала у неверици, не схватајући шта је желео да постигне оваквим гестом. Бесна због његове провокације, пожалила се Ани Спасојевић.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

 „Молим те, позови га“, рекла је Анђела Ани, али је убрзо додала: „Не зови га, не желим да причам с њим. Он је супер дечко, али ово је толико јадно и бедно. Није за мене, а нисам ни ја за њега.“

Иако је била повређена, Анђела је ипак одлучила да присуствује журки, уз подршку Ане Спасојевић. Ипак, Гастоз је избегавао сваки контакт с њом. Чим је угледао Анђелу, повукао се од стола, што је додатно појачало њену фрустрацију.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

„Уништио ми је ноћ“, рекла је Анђела, док ју је Ана покушавала смирити: „Фокусирај се на себе, не дозволи да ти ово поквари расположење.“

Овај сукоб између Гастоза и Анђеле Ђуричић није остао непримећен међу задругарима и гледаоцима. Сви су у шоку што је Гастоз решио да стави тачку на свој однос са Анђелом.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ako u telefonu imate ove 2 aplikacije, pod hitno ih izbrišite: Vreba velika opasnost

Ako u telefonu imate ove 2 aplikacije, pod hitno ih izbrišite: Vreba velika opasnost Krstarica